chudzinki Napisano wczoraj o 07:09 Napisano wczoraj o 07:09 https://velonews.pl/posts/8971-dwa-blaty-zero-przedniej-przerzutki-orient-sam-zmienia-linie-lancucha Pewnie do 32er 😅. Cytuj
kipcior Napisano wczoraj o 07:57 Napisano wczoraj o 07:57 Ile to się trzeba nakombinować byle tylko nie zrobić sensownego 3x dla klamkomanetek, rozwiązującego wszystkie problemy z daremnym napędem gravela. 3 Cytuj
chester_jds Napisano wczoraj o 11:37 Napisano wczoraj o 11:37 To zamiast dwóch takich samych zębatek niech zrobią jedną, "pływającą" po osi korby, ustawiającą się tak, by zminimalizować przekos. 2 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano wczoraj o 15:59 Mod Team Napisano wczoraj o 15:59 Ale to paskudne (ta prawa rurka) - serio ktoś będzie się jarał mniejszym zużyciem napędu, i jednocześnie pozostanie ślepy na tę brzydotę ? Cytuj
chudzinki Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu W dniu 8.10.2026 o 09:57, kipcior napisał: 3x dla klamkomanetek, rozwiązującego wszystkie problemy z daremnym napędem gravela. A w ogóle taki napęd jest potrzebny do gravela? Cytuj
kipcior Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Najlepiej będzie jak Ci odpowiem zdjęciami: I to nie są jakieś epickie tripy raz na rok w nieznane, tylko zwyczajnie z pracy wracałem tak co by się na zielone popatrzeć zanim słońce zajdzie, trasy ledwie 20+ km. Wiem że to nisza, ale ja bym taki napęd potrzebował. 1 Cytuj
chester_jds Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A ile masz zębów na trzech blatach i jaki zakres na kasecie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi