jake_styles Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, w lipcu biorę udział w ćwiartce triathlonu w Bydgoszczy i szukam roweru dla siebie. Póki co mój jedyny „sensowny” rower to Unibike sprzed 15 lat xD, więc raczej czas na upgrade 😅 Ogólnie lubię jeździć po mieszanym terenie – lasy, żwir, szosa, czasem bikepacking, więc na start pomyślałem o gravelu z możliwością zmiany opon. Zastanawiam się - czy taka hybryda w ogóle istnieje? jeśli tak: nowy czy używany? jakie modele konkretnie warto rozważyć w budżecie do 12 000 zł? Dzięki za pomoc! Cytuj
lelek2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jeśli rozmiar pasuje to fajna promka: https://www.bike-discount.de/en/cube-nuroad-c-62-slx-solareclipse-n-aurum Na zawody wrzucisz opony asfaltowe i tyle. Jedyny minus to jeden blat z przodu. Czasem jak mam gorszy dzień to brakuje mi przełozenia pomiędzy. Ale da się przyzwyczaić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi