Rybus85 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Szukam pompki,jak najmniejszą żeby weszła w torbę na ramę. Torba to Rockbros B68. Wg specki torba na wymiary 25x14x14. Manometr nie jest wymagany,ważne żeby dawała radę powyżej 3-4 barów ogarnąć. Presta. Myślałem o elektrycznych,ale to dwa razy koło napompowane i prądu nie ma. Niby ile można mieć pecha,ale ostatnio miałem takiego i 6km z laczka do chaty prowadziłem rower. Zawsze opcja powerbank i taka pompka 🤔 W sakwie w sumie mam telefon,klucze do chaty w przegródce i wrzucam w zależności od pogody komin na szyję i coś pod kask na głowę,żele lub musy itp. Więc coś się zmieści,a część zawsze mogę przenieść do kieszonki na plecach. W sumie jakąś dętkę musiałbym też wrzucić. Co mi się podoba to naprawdę sporo osób się zatrzymuje i stara pomóc. Sam byłem w szoku że jest jeszcze trochę takich ludzi. Cytuj
lacek Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu Nie mam nic do dodania w sprawie pompki, ale odnośnie ostatniego zdania: ostatnio jechałem z córką, która się dość konkretnie na rowerze rozbiła. Zainteresowanie/ofertę pomocy wyrazili prawie wszycy co nas mijali, nawet nie zdążyłem się zastanowić, była woda, chusteczki nawet octtanisept, a 2 osoby zatrzymały się i pilnowały miejsca zdarzenia i czekali z nami aż karetka przyjechała. Więc jest moc w narodzie. Cytuj
Maciorra Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu Godzinę temu, Rybus85 napisał: Wg specki torba na wymiary 25x14x14. Manometr nie jest wymagany,ważne żeby dawała radę powyżej 3-4 barów ogarnąć. Presta. Mam od kilku lat Lezyne HV Drive S(mall), spełnia wymagania. Jestem z niej zadowolony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi