cervandes Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Premiera nowego mikroskopijnego komputerka stworzonego do topienia w błocie. Link dla zainteresowanych: https://www.garmin.com/pl-PL/p/1600117/#specs I mój komentarz w sprawie: 2 2 Cytuj
Eathan Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Idąc po popcorn czekam na następujący rozwój oferty: EDGE MTB M L XL EDGE GRAVEL M L XL EDGE ROAD M L XL EDGE e-MTB M L XL EDGE e-GRAVEL M L XL EDGE BMX M L XL EDGE CROSS M L XL EDGE TRECKING M L XL 2 Cytuj
Maciorra Napisano 17 Czerwca Napisano 17 Czerwca Test i porównanie zapisu 5Hz i 1Hz. Ogólnie bez szczególnego szału. Zapis 5Hz dostępny dla aktywności typu DH i Enduro, dla tego drugiego trzeba ręcznie klikać czy akurat zjeżdżasz (zapis 5Hz), czy podjeżdżasz (1Hz)? Świetna implementacja, Garminie:) https://www.dcrainmaker.com/2025/06/garmins-new-edge-mtb-cycling-gps-review-hows-it-different.html Cytuj
Maciorra Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca Moją uwagę jeszcze zwrócił ten potężny pas do mocowania uchwytu do górnej rury. Po co? Przecież to to waży niecałe 60 gramów, zwykły obrotowy uchwyt złapany gumką wystarcza aż nadto. Cytuj
KNKS Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca Świat na to czekał 😄. Następny będzie komputer dedykowany grawelowcom. Będzie miał możliwość nawigowania bezpośrednio do najbliższych bulwarów, knajp z wegańskim ramenem i lokali oferujących kraftowe piwo 😉. 4 Cytuj
pecio Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca Jestem bardzo ciekaw 850 ( odpowiednika ??) bo będzie można wywnioskować na tej podstawie w którym kierunku pójdzie 1060 w przyszłym roku. Po patentach można się spodziewać tego oczoXXXXXnego ekranu sparowanego z tymi nowymi panelami solarnymi . Czyli "mipsik" powoli odchodzi do lamusa. Pożyjemy , zobaczymy. Cytuj
spidelli Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca 13 godzin temu, KNKS napisał: wegańskim ramenem Przypomniał mi się Twój tekst po trzecim brodaczu we flaneli na R10 Panowie, jestem trendsetterem, bo mam prototyp tego g.ienka 😎 1 Cytuj
KSikorski Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca W dniu 19.06.2025 o 13:58, Maciorra napisał: Moją uwagę jeszcze zwrócił ten potężny pas do mocowania uchwytu do górnej rury. Po co? Przecież to to waży niecałe 60 gramów, zwykły obrotowy uchwyt złapany gumką wystarcza aż nadto. Wystarcza do pierwszej porządnej gleby. Po wyrwaniu mocowania przestałem brać edge'a na single, do tego lepiej sprawdza się zegarek na łapie. Cytuj
kubus96 Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca Wygląda na to, że jest to następca Edge 130. Cena trochę nie zachęca. 😅 Cytuj
Maciorra Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca 1 godzinę temu, KSikorski napisał: Wystarcza do pierwszej porządnej gleby. Ten pasek tu nic nie wnosi. Przy porządnej glebie i tak albo się kąkuter wyłamie z mocowania, albo wyskoczy. Mocowanie na gumce może nawet być lepsze, bo się całość łatwiej obróci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi