Pitof Napisano 14 Maja 2021 Napisano 14 Maja 2021 32 minuty temu, triple9 napisał: W katalogu rowerowym na ten rok i 2020 nie znalazłem tego modelu, na stronie Meridy też nie ma. Jest na stronie międzynarodowej: https://www.merida-bikes.com/en/bike/1999/bignine-slx-edition
triple9 Napisano 22 Maja 2021 Autor Napisano 22 Maja 2021 Ludziska, ale miałem farta, od wtorku jestem posiadaczem Meridy Big Nine Limited 2021. Przeglądając olx trafiłem na aukcje gdzie Merida była wystawiona w rozmiarze S. Przecieram oczy, myślę sobie, że to niemożliwe. Biorę telefon w łapę i dzwonie. Rowerek stoi w garażu, czeka na właściciela. Mówię do mojej, jedziemy w trasę. 400km w jedną stronę kawałek za Katowicami. Na miejscu byliśmy koło 22, przebierałem nogami żeby wcześniej jechać, ale moja na pazurach była. Co się okazało. Kobieta która sprzedawała rower, pracuje w jednym z salonów rowerowych, i przysługuje pracownikom możliwość zakupu po zniżce jednego roweru na rok. Wybrała Meride i go wystawiła. Dodatkowo dostałem dożywotnią gwarancję na ramę - domyślnie 2 lata. Jakieś tam pedały mi zamontowała, i tak do wymiany będą, ale ważne że coś jest Numer ramy zarejestrowany, więc wszystko na legalu. Paragonik wystawiony. No fart jakich mało, tym bardziej że ciężko teraz z dostępnością. Przejażdżka zrobiona, po 300km zrobię przegląd zerowy - tak mi kobietka powiedziała. Na dniach wrzucę fotki, i w skrócie opiszę jak się śmiga Pozdrawiam i szerokości na szlakach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.