Skocz do zawartości

[5000-5500zł] Rower Mtb/xc

triple9

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ludziska, ale miałem farta, od wtorku jestem posiadaczem Meridy Big Nine Limited 2021. 
Przeglądając olx trafiłem na aukcje gdzie Merida była wystawiona w rozmiarze S. Przecieram oczy, myślę sobie, że to niemożliwe. Biorę telefon w łapę i dzwonie. Rowerek stoi w garażu, czeka na właściciela. Mówię do mojej, jedziemy w trasę. 400km w jedną stronę kawałek za Katowicami. Na miejscu byliśmy koło 22, przebierałem nogami żeby wcześniej jechać, ale moja na pazurach była. 
Co się okazało.
Kobieta która sprzedawała rower, pracuje w jednym z salonów rowerowych, i przysługuje pracownikom możliwość zakupu po zniżce jednego roweru na rok. Wybrała Meride i go wystawiła. Dodatkowo dostałem dożywotnią gwarancję na ramę - domyślnie 2 lata. Jakieś tam pedały mi zamontowała, i tak do wymiany będą, ale ważne że coś jest ;) Numer ramy zarejestrowany, więc wszystko na legalu. Paragonik wystawiony. No fart jakich mało, tym bardziej że ciężko teraz z dostępnością.
Przejażdżka zrobiona, po 300km zrobię przegląd zerowy - tak mi kobietka powiedziała. Na dniach wrzucę fotki, i w skrócie opiszę jak się śmiga :)

Pozdrawiam i szerokości na szlakach 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...