llancer Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Z chęcia wezmę za 3 zupki chmielowe amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer231 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 jakby amor byl wolny to ustawiam sie w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 @up to ja rezygnuje-bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) mam do oddania tylnia przerzutke sram ESP 7.0 wuizualnie jest bardzo ładna, technicznie ma luz i kolka racej tylko do kosza, oraz hamulec tektro quartz v-brake Edytowane 7 Stycznia 2013 przez vitesse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 mam do oddania tylnia przerzutke sram ESP 7.0 wuizualnie jest bardzo ładna, technicznie ma luz i kolka racej tylko do kosza, oraz hamulec tektro quartz v-brake Foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 zaraz zrobie i wysle na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 przydały by się oba przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 przerzutka jest zarezerwowana, moge Ci zrobic zdjecie v-braka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 nie trzeba, darowanemu koniowi... Wyślę PW Nie ma ktoś podkładek pod stery i misek do sterów półzintegrowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej, Mam na zbyciu tarcze centerlock SM-RT52 160mm, adapter pod tarcze (jakiś no name, nie wiem nawet jak go wymierzyć?!). Miloszrr mogę Cię poratować dwoma podkładkami pod stery, mam czarna 4mm i 10mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 mam kilka podkladek czarne alu 5 i 10mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Same podkładki to w sumie kupię na miejscu, taniej wyjdzie niż sama przesyłka, to co by się naprawdę przydało to miski sterów półzintegrowanych bo tego nie da się dostać osobno. Ale thx za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Oddam 4 okładziny hamulcowe do "hamulca" Dengtai + 2 magnesy. Chris1415 to oszust.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Oddam srebrna piaste 36h przednią na maszynach Grimeka z zaciskiem pod tarzcze 5 śrub (UWAGA 5 nie 6!!) plus tarcze 160 mm Grimeka pasującą. Zestaw pracował z grimeka system 2 ok 10 lat temu od tej pory w szufladzie. Piasta sie toczy fajnie chodź łożyska nigdy nie wymieniane. Tarcza niewiem czy lub na ile prosta. Zerwany jeden grint mocowania tarczy. Zdjecia pm. Odbiór wrocław lub wysyłka koszt poczty + koperta. Sugeruje jednak do koła pod vki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dekielki do SLX M660 Te małe dźwignie zrzucające do XT Dual Control Za symboliczny grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszrr Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Jakby co to ja już piasty nie potrzebuję, można do Arhain'a pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ile za te dekielki z przesyłka? rezerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 w dalszym ciagu mam do oddania v-brake tektro oraz przerzutke sram esp 7.0 info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wstępnie zaklepuję. Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Za cztery ciemne piwa lub trzy oddam oponę Schwalbe Monttainer II w bardzo dobrym stanie rozmiar 26x1.95 .Leży już u mnie rok , może komuś posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enussss Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) komentarz edytowany Edytowane 5 Lutego 2013 przez enussss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dekielki SLX zakrywające dziury po zdjęciu telewizorków Z 2,2m pancerza o wzorze ale carbon za symboliczną kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 pancerz hamulcowy czy przerzutowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 i do hamulców i do przerzutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi