Mod Team sznib Napisano 13 Lutego Mod Team Napisano 13 Lutego W następnych wyborach lewica będzie mieć nowe hasło: "głosujcie na nas, żeby pedały nie musiały być ciche!". 5 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 13 Lutego Napisano 13 Lutego (edytowane) @sznib, nie przejdzie - nasz nowy doktorant od lubrykantów @LUKULUS znajdzie coś odpowiedniego aby utrzymać status quo😉 Wczoraj nie mogłem się podnieść z kanapy, więc wrzucam dzisiaj. Taki byłem/jestem szczęśliwy 🍩🍩🍩 https://www.facebook.com/photo/?fbid=1477738383768809&set=a.155641609311833 Edytowane 13 Lutego przez CoolBreezeOne 5 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 16 Lutego Mod Team Napisano 16 Lutego Tak jeszcze a'prpos "cichego pedała". Była taka akcja ostatnio w sejmie, wyszedł na mównicę i zamiast mówić milczał. I tak mi się skojarzyło. Tak BTW; szkoda że w Platformie Obywatelskiej nie ma żadnego geja. A najlepiej dwóch, bo by wtedy były "pedały platformowe". BTW2; Wszyscy wiemy że najszybsze są rowery czerwone. Ale osoba rowerowa o poglądach lewicowych wie też że: - absolutnie najgorsze są rowery białe - sporo lepsze są rowery żółte, czerwone czy brązowe, ale i tak - najlepsze są rowery czarne - wie też że lepiej kupić traildoga niż mały rowerek dziecięcy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi