smw44199 Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca (edytowane) Godzinę temu, Roballinho napisał: Mnie się pojawia za 67 zł w ofercie łączonej. Skąd brać te kupony? Ostatnio przerzuciłem się na Amazon. Tam czasem naprawdę można złapać coś w dobraj cenie, z przesyłką gratis w ramach Prime'a. https://www.lowcychin.pl/kupony-aliexpress/ Jak Amazon nie zmieni swoje beznadziejnej wyszukiwarki, to daleko nie zajedzie😁 Edytowane 28 Lipca przez smw44199 Cytuj
Eathan Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca @Roballinho Ali mocno kombinuje i tam ceny potrafią zależeć od miliona czynników. W tym od tego czy kupujesz na smartfonie czy na kompie. 1 Cytuj
Roballinho Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca (edytowane) Z tą wyszukiwarką to fakt. Dramat. Z innej parafii. Rozglądam się za nowymi narzędziami, które w tej chwili są słabym ogniwem w moim warsztacie. Szukam zestawu miniwkrętaków precyzyjnych. Takich najbardziej popularnych – torxy, hexy, philipsy, płaskie. Najlepiej jako pojedyncze narzędzia, a nie wymienne bity w uchwycie. Potrzebuję też jakąś porządną oprawkę do narzynek, do rozmiaru m10. Taką, która się sama nie rozkręca podczas patrzenia. Macie coś godnego polecenia? Edytowane 28 Lipca przez Roballinho Cytuj
WojtasTaba Napisano Środa o 19:16 Napisano Środa o 19:16 Podbijam. Wrzucam temat do obserwowanych i jakby ktoś namierzył 926 w super cenie to dajcie info :)) Cytuj
Greg1 Napisano Środa o 21:27 Napisano Środa o 21:27 @WojtasTaba Chodzi Ci o pedały MZYRH MZ-926? Jaka to jest dobra cena? Bo jeśli chodzi o pedały to mi się za 76 zł wyświetlają Cytuj
WojtasTaba Napisano Środa o 21:34 Napisano Środa o 21:34 Zasadniczo 76 zł to jest świetna cena, ale jak zobaczyłem, że chodziły chyba jakoś po 40/50 - coś tam zł to już nie dam rady tego odzobaczyć A że zupełnie nie śpieszy mi się, i na razie i tak położyłbym je na półkę to chętnie kupię taniej 1 Cytuj
Dokumosa Napisano Czwartek o 05:51 Napisano Czwartek o 05:51 A chodziły po tyle? Całkiem często chińczyk pokazuje cenę modelu mz922 oferowanego w ramach jednej oferty z mz926. Na dzisiaj mz926 są w ofercie łączonej po 69zł. 1 Cytuj
Roballinho Napisano wczoraj o 08:09 Napisano wczoraj o 08:09 Przewinęło się ostatnio tutaj (chyba tutaj) kilka pompek USB. Czy szanowni kupujący, zadowoleni oczywiście, mogli by raz jeszcze wrzucić do nich odnośniki? Cytuj
smw44199 Napisano wczoraj o 11:24 Napisano wczoraj o 11:24 To mam i działa jak należy (dobra cena to ok 55zł) Akumulator starcza do naładowania samochodowego koła 16 cali od 0 do 2,4 bara Cytuj
porcelanowy Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Powitoł Te MZYRHy teraz z kodem aliexpress CTPL60 i kodem sklepu 5VYVSMW68FNB wychodziły 66,66zł, tak tylko piszę https://pl.aliexpress.com/item/1005004318180302.html Wziąłem te z odblaskami p.s. Niebieskich nie ma w ofercie łączonej, tylko czarne dostępne. Cytuj
RabbitHood Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu A swoją drogą znacie może mzyrh czy inne klony z plastikowymi pinami? Małolatowi z rodziny będę składał rower to nie chcę, żeby ciotka mi głowę truła o porysowanego gówniaka. Cytuj
wr81 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Są dostępne na ali śrubki nylonowe pasujące w miejsce metalowych w mzyrhach . Chyba @Dokumosa o tym kiedyś pisał. Sam muszę kiedyś kupić. Cytuj
Dokumosa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) Potwierdzam, kupiłem swego czasu nylonowe śruby. Nakrętki stosowałem metalowe ze zintegrowanym plastikiem zapobiegającym odkręceniu. Jak się trochę przytępią od butów to już nie będą ciąć skóry z łydkach Nie wiem jak z trwałością bo stosowałem to u kobiety i dzieciaka przez sezon. Potem dostali nowe rowery i nawet nie są świadomi, że jeżdżą "na metalu" od dłuższego czasu. Po prostu nauczyli się jeździć na platformach https://pl.aliexpress.com/item/1005004330711619.html Edytowane 5 godzin temu przez Dokumosa Cytuj
porcelanowy Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Powitoł Na podmianę Chrześnikowi swego czasu brałem bodaj KORE za 40. Kolory się zgadzały i miały odblaski Sezon wytrzymały i w całości poszły do nowego właściciela roweru. p.s. Brałbym na stalowych pinach Cytuj
Roballinho Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, RabbitHood napisał: A swoją drogą znacie może mzyrh czy inne klony z plastikowymi pinami? Małolatowi z rodziny będę składał rower to nie chcę, żeby ciotka mi głowę truła o porysowanego gówniaka. Możesz zamiast śrub M3x10, dać M3x6. Powinny się zlicować z nakrętkami i wtedy będą wystawać, tylko tyle, co nakrętka, czyli jakieś 1-2 mm ponad płaszczyznę pedała. Albo taką M3x8 z lekką fazą na początku gwintu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi