smw44199 Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca (edytowane) Godzinę temu, Roballinho napisał: Mnie się pojawia za 67 zł w ofercie łączonej. Skąd brać te kupony? Ostatnio przerzuciłem się na Amazon. Tam czasem naprawdę można złapać coś w dobraj cenie, z przesyłką gratis w ramach Prime'a. https://www.lowcychin.pl/kupony-aliexpress/ Jak Amazon nie zmieni swoje beznadziejnej wyszukiwarki, to daleko nie zajedzie😁 Edytowane 28 Lipca przez smw44199 Cytuj
Eathan Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca @Roballinho Ali mocno kombinuje i tam ceny potrafią zależeć od miliona czynników. W tym od tego czy kupujesz na smartfonie czy na kompie. 1 Cytuj
Roballinho Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca (edytowane) Z tą wyszukiwarką to fakt. Dramat. Z innej parafii. Rozglądam się za nowymi narzędziami, które w tej chwili są słabym ogniwem w moim warsztacie. Szukam zestawu miniwkrętaków precyzyjnych. Takich najbardziej popularnych – torxy, hexy, philipsy, płaskie. Najlepiej jako pojedyncze narzędzia, a nie wymienne bity w uchwycie. Potrzebuję też jakąś porządną oprawkę do narzynek, do rozmiaru m10. Taką, która się sama nie rozkręca podczas patrzenia. Macie coś godnego polecenia? Edytowane 28 Lipca przez Roballinho Cytuj
WojtasTaba Napisano 6 Sierpnia Napisano 6 Sierpnia Podbijam. Wrzucam temat do obserwowanych i jakby ktoś namierzył 926 w super cenie to dajcie info :)) Cytuj
Greg1 Napisano 6 Sierpnia Napisano 6 Sierpnia @WojtasTaba Chodzi Ci o pedały MZYRH MZ-926? Jaka to jest dobra cena? Bo jeśli chodzi o pedały to mi się za 76 zł wyświetlają Cytuj
WojtasTaba Napisano 6 Sierpnia Napisano 6 Sierpnia Zasadniczo 76 zł to jest świetna cena, ale jak zobaczyłem, że chodziły chyba jakoś po 40/50 - coś tam zł to już nie dam rady tego odzobaczyć A że zupełnie nie śpieszy mi się, i na razie i tak położyłbym je na półkę to chętnie kupię taniej 1 Cytuj
Dokumosa Napisano Czwartek o 05:51 Napisano Czwartek o 05:51 A chodziły po tyle? Całkiem często chińczyk pokazuje cenę modelu mz922 oferowanego w ramach jednej oferty z mz926. Na dzisiaj mz926 są w ofercie łączonej po 69zł. 1 Cytuj
Roballinho Napisano Niedziela o 08:09 Napisano Niedziela o 08:09 Przewinęło się ostatnio tutaj (chyba tutaj) kilka pompek USB. Czy szanowni kupujący, zadowoleni oczywiście, mogli by raz jeszcze wrzucić do nich odnośniki? Cytuj
smw44199 Napisano Niedziela o 11:24 Napisano Niedziela o 11:24 To mam i działa jak należy (dobra cena to ok 55zł) Akumulator starcza do naładowania samochodowego koła 16 cali od 0 do 2,4 bara Cytuj
porcelanowy Napisano wczoraj o 08:44 Napisano wczoraj o 08:44 Powitoł Te MZYRHy teraz z kodem aliexpress CTPL60 i kodem sklepu 5VYVSMW68FNB wychodziły 66,66zł, tak tylko piszę https://pl.aliexpress.com/item/1005004318180302.html Wziąłem te z odblaskami p.s. Niebieskich nie ma w ofercie łączonej, tylko czarne dostępne. 1 Cytuj
RabbitHood Napisano wczoraj o 09:10 Napisano wczoraj o 09:10 A swoją drogą znacie może mzyrh czy inne klony z plastikowymi pinami? Małolatowi z rodziny będę składał rower to nie chcę, żeby ciotka mi głowę truła o porysowanego gówniaka. 1 Cytuj
wr81 Napisano wczoraj o 09:48 Napisano wczoraj o 09:48 Są dostępne na ali śrubki nylonowe pasujące w miejsce metalowych w mzyrhach . Chyba @Dokumosa o tym kiedyś pisał. Sam muszę kiedyś kupić. Cytuj
Dokumosa Napisano wczoraj o 09:59 Napisano wczoraj o 09:59 (edytowane) Potwierdzam, kupiłem swego czasu nylonowe śruby. Nakrętki stosowałem metalowe ze zintegrowanym plastikiem zapobiegającym odkręceniu. Jak się trochę przytępią od butów to już nie będą ciąć skóry z łydkach Nie wiem jak z trwałością bo stosowałem to u kobiety i dzieciaka przez sezon. Potem dostali nowe rowery i nawet nie są świadomi, że jeżdżą "na metalu" od dłuższego czasu. Po prostu nauczyli się jeździć na platformach https://pl.aliexpress.com/item/1005004330711619.html Edytowane wczoraj o 10:01 przez Dokumosa Cytuj
porcelanowy Napisano wczoraj o 11:30 Napisano wczoraj o 11:30 Powitoł Na podmianę Chrześnikowi swego czasu brałem bodaj KORE za 40. Kolory się zgadzały i miały odblaski Sezon wytrzymały i w całości poszły do nowego właściciela roweru. p.s. Brałbym na stalowych pinach Cytuj
Roballinho Napisano wczoraj o 13:28 Napisano wczoraj o 13:28 4 godziny temu, RabbitHood napisał: A swoją drogą znacie może mzyrh czy inne klony z plastikowymi pinami? Małolatowi z rodziny będę składał rower to nie chcę, żeby ciotka mi głowę truła o porysowanego gówniaka. Możesz zamiast śrub M3x10, dać M3x6. Powinny się zlicować z nakrętkami i wtedy będą wystawać, tylko tyle, co nakrętka, czyli jakieś 1-2 mm ponad płaszczyznę pedała. Albo taką M3x8 z lekką fazą na początku gwintu. 1 Cytuj
RabbitHood Napisano wczoraj o 16:19 Napisano wczoraj o 16:19 (edytowane) U siebie podmieniałem na 8mm bo 10 są zdecydowanie za agresywne. Może zmiana na 6 to jakiś pomysł. Nylonowe śrubki raczej mogą być za delikatne - kupuję takie do pewnej części w laserze która ma się łamać przy kolizji głowicy - ale może to i też jakiś pomysł. Zastanawiałem się kiedyś jak takie pedały sprawują się BEZ pinów. Edytowane wczoraj o 16:21 przez RabbitHood Cytuj
Dokumosa Napisano wczoraj o 17:42 Napisano wczoraj o 17:42 Wcale, tzn stopa zjeżdża, a jak jest trochę wody to dramat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi