Weasly Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam, Mam na sprzedaż swój prywatny rower Kross A4, który kupiłem w sklepie w Świdniku. Mam jeszcze kartę gwarancyjną, papierki od amortyzatora, hamulców i suportu to co dano mi w sklepie. Rowerem jeździłem wszędzie i po drodze i po lesie. Wszystko wymieniałem na bieżąco. W tamtym roku we wrześniu kupiona nowa kaseta i łańcuch. Rower sztywny, bez luzów. Wszystko sprawne po przeglądzie. Dane techniczne roweru: - rama 21” zrobiona z aluminium 6061 - widelec Rock Shox Dart 2, 100mm skoku z blokadą - stery Cane Creek - kierownica i mostek Amoeba Boral - Koło przód; obręcz Shimano, piasta Shimano WH-M535 - Koło tył; obręcz Exal ZX19, piasta Shimano FH-MC18 - Opony 2 sztuki na asfalt Kenda Kwest 1,50” drut. Gratis 3 oponki: IRC Notos XC 1,95 kevlar, S-Works Fast Trak LK 2,0” kevlar i IRC Mythos XC 1,95 drut. - klamki hamulca Shimano Deore - Hamulce Avid Single Digit 5 przód i tył – klocki hamulcowe Fibrax (gratis nowe okładziny widoczne na foto) tył i Clarks przód - korba Truvativ X-Flow - przerzutka przód Shimano Alivio - przerzutka tył Shimano Deore XT - kaseta Shimano Deore HG-53 9 rzędów - łańcuch Shimano deore SLX - manetki Shimano Deore 9 biegów i 3 biegi Rower sprzedaje bez mocowania na licznik i pompkę. Link do zdjęć: https://www.dropbox.com/sh/d96ez7r52focyt5/AACqM6RxexdMPQEO-fQ3ztPYa?dl=0 Cena: 1050zł Odbiór Sandomierz lub wysyłka na ryzyko kupującego ja zapakuje najstaranniej jak mogę. Zapraszam do pytań na priv lub weasly@tlen.pl
Mod Team mrmorty Napisano 21 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 21 Kwietnia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.