UlaN Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Witam mam dylemat i chciałbym abyście pomogli mi wybrać jakiś amorek dla mnie. Waga: ok. 50KG, Sposób użytku lekkie DH / Hopki. Cena tak do 500 zł jak się da. A jak nie to troszkę więcej
Grzeslaw Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Jest masa tego na forum. Wiem bo sam jakiś czas temu szukałem. np.RS Pike itp,itd
jasinski21444 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 Inna sprawa że jeżeli chcesz to włożyć do roweru z garażu to z góry odpada
UlaN Napisano 25 Października 2013 Autor Napisano 25 Października 2013 Nie, Nie, Nie.... w garażu szosę moją mam A składam sobie coś w stylu DH lub kupie sobie rower MaGnum BadBoy i wymienie resorka bo z tego co slyszałem RST LAUCH T8 130mm nie jest zbyt dobry
Mod Team mrmorty Napisano 15 Listopada 2013 Mod Team Napisano 15 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.