Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No o upadkach wiem już trochę bo miałem potrzaskany bark i popękane żebra dlatego staram się unikać takich chwil na wszelką okoliczność zabiorę dodatkową kierę i mostek :whistling: :whistling: Mokry nie szalej dzieciaku zdrowie jest jedno i nikt ci go nie zwróci

Napisano

Ok czyli zapasowy mostek,kiera,łańcuch,2 pary rękawiczek,3 pary skarpetek,apteczka,Czeskie trampki ortopedyczne(pedały i buty SPD)... :icon_question: :icon_question: o czymś jeszcze zapomniałem :icon_question: aaa i rower zabrać ze sobą jeszcze...

Napisano

Poprzedni zlot był trudny technicznie, sam miałem ze 2-3 gleby chyba.

Smrek na zdjęciach wygląda jak gładź gipsowa w porównaniu do szlaków w Żywieckim :)

Mnie przed tym zlotem najbardziej odstrasza póki co odległość...11 godzin w pociągu to jakaś masakra.

Napisano

Jazda pociągiem fajna sprawa im więcej nas w jednym przedziale tym lepiej ,z tymi częściami to żartowałem wiadome ale jak Jaśko rozszarpał mostek to może wezmę na wszelką okoliczność jakiś zamiennik dla niego :teehee:

Napisano

Poprzedni zlot był trudny technicznie, sam miałem ze 2-3 gleby chyba.

Smrek na zdjęciach wygląda jak gładź gipsowa w porównaniu do szlaków w Żywieckim :)

Mnie przed tym zlotem najbardziej odstrasza póki co odległość...11 godzin w pociągu to jakaś masakra.

Oj Panie, mało Pan zna Izery:)

Przypominam, że widok z kamery mocno wypłaszcza

• Mod Team
Napisano

Wszystko pięknie, trasy kozackie, zabawa przednia nawet na HT mimo że pewnie będzie bolało :) ale kumpel wybiera się na sztywniaku :D ( i bynajmniej nie dla tego że taki koks z niego :) ). Czy od razu go uprzedzić o konieczności wykupienia dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego?

Napisano
Mokry nie szalej dzieciaku zdrowie jest jedno i nikt ci go nie zwróci

Wiem o tym, przekonałem się na własnej skórze i w szkole 4 kontuzje, ale na rowerze tylko 1. Jeżdżę bezpiecznie :D

Napisano

Nie panikuj. Spokojnie dasz radę na HT, wiadomo, że na FS wygodniej. Sam będę na HT i jakoś mnie to nie przeraża.

A jak będzie z jedzeniem na zlocie? Jakieś bary itp czy ktoś coś będzie gotował?

• Mod Team
Napisano

Jak w poprzednich latach wyglądało z odległościami, czasem i ilością wyjazdów na roweruch? Wszyscy jeździli jedną ekipą czy w kilku grupach?

• Mod Team
Napisano

Czytałem czytałem, nie trafiłem żeby ktoś podsumował całokształt wyprawy w tej kwestii, o 2 grupach coś było ale nie wiedziałem czy z konieczności czy wyboru ; ) , jeszcze sobie poczytam oczywiście. Po prostu chcę się dobrze przygotować (bidony ew plecak, jakieś jedzenie na trasę itd. )

• Mod Team
Napisano

Biorę to ryzyko na siebie ;)

na szczęści można go transportować bez szklanej gablotki i ściereczki do kurzu :D ba, nawet można na nim jeździć czasem po deszczu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...