Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To wydanie jest z 2007 roku ale na aledrogo jest wydanie nowsze z laminowaną mapą i nowymi trasami wraz z opisami tylko cena troszkę nieadekwatna :icon_confused: :icon_confused:

Napisano

Z tego co kojarzę Pascal nie był wznawiany od 2007. To z laminatem też mam, to chyba Express Map albo coś pokrewnego. Również ok, tyle że bardziej lapidarne.

Napisano

Ja przeglądałem to starsze

limitowana mapa to fajna sprawa bo nie rozpływa się na deszczu.

A może wreszcie w gpsa porządnego kupię . . .

Napisano

Jeśli chodzi o single - tam przewodnik nie potrzebny. Nawet jeśli to ja np. znam je już nieźle. Jeśli chodzi o mapę to przyda się bardzo, ale i tak przydałby się przewodnik. Sporo szlaków jest zamkniętych dla rowerów i od Czech ja np. nie bardzo się mogłem w tym połapać :/

• Mod Team
Napisano

Przeor, a weź Ty jaką ekskomunikę zapodaj bo oni tu sodomię chcą uprawiac i na cnotę mojego przyjaciela Durnegokota nastawac...

Jeśli mnie z pracy wypuszczą(i o ile dożyję ofkors) to ja tam wpadnę i jak mawiał mój Ś.P. wujek lejąc moich niesfornych kuzynów :"Ja wam dam rower, ja wam dam kolegów, ja wam dam papierosy..."

Napisano

Dla oczyszczenia atmosfery, bo już mam dosyć tych obleśnych tematów ;)

Ci co nie wiedzą gdzie zaDymek będzie nas ciągał to wrzucam króciutki film

• Mod Team
Napisano

no gośc na dwupółce z przodu wymiata i jest bezkonkurencyjny. Jeśli trasy będą przeważnie w dół to sam się zastanowię nad zjazdówką. Kwestia kto mi wtarga 20 kg pod górę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...