Rybus85 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja kupiłem kilka miesięcy temu Rockbros RHL1000. Całkiem przyzwoicie świeci. Dość długo się ładuje. Mógłby być szerszy strumień światła. Ale odcięcie ładnie widać. Cytuj
Mandoleran Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, Thomass13 napisał: Dodatkowo ma mozliwosc ładowania w trakcie jazdy. Chyba ze macie cos z dłuższym działaniem i dobra widocznością na trasie jak i w lesie a także na dojazdy do pracy. Szukam max do kwoty 250 zl. Z możliwością zapamiętywania ostatnio użytego trybu a także ładowania z aktualnym standardem Micro USB c. 1. Magicshine allty 1200 U. Całkiem przyzwoita i dla mnie wystarczająca moc, a jeździłem już w totalnej ciemnicy, czas pracy też dobry i oczywiście da się ładować i świecić nawet w najmocniejszym trybie. Ma też pilota co nawet jest wygodne, tyle że budżet to już ponad 300 zł. 2.Rockbros RHL800, jak sama nazwa wskazuje 800 lm, ta lampka akurat jest w moim 2 rowerze który służy do jazdy miejskiej. Dobrze wykonana, odcięcie, oczywiście zapamiętuje ostatni tryb, ciężko się tak naprawdę do czegoś przyczepić, tym bardziej za taką cenę. Oby dwie lampki bezpośrednio z chin zamówione. 6 godzin temu, Thomass13 napisał: czy zamontuje ja razem z licznikiem garmina na specjalnym uchwycie, czy podczas jazdy bedzie świeciła jak ja podlacze podczas jazdy pod powerbank? Te dwie propozycje są tylko do montażu pod kierownikiem, więc oczywiście da się je zamontować na uchwycie od komputerka i oczywiście można je ładować i używać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi