Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 godziny temu Mod Team Napisano 2 godziny temu Sam w to nie wierzę, tym bardziej, że kolejny (a jeszcze powstał pomysł kupna następnego )... 1 Cytuj
michalr75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @KrissDeValnor Na to liczyłem To teraz powiedz, co Toba powoduje ze kupujesz kolejny rower, mając już drugi podobny a jeszcze masz chęć kupić trzeci. Za każdym razem jak czytam takie historie to zachodzę w głowę co ludźmi powoduje ze tak robią Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 godzinę temu Mod Team Napisano 1 godzinę temu Zaawansowana roweroza, albo inna... Poza tym, chyba nie jestem w tym osamotniony, a w grupie zawsze raźniej W tym przypadku historia kolejnego zakupu ma jednak bardziej złożone podłoże. Mianowicie : ponad rok temu czaiłem się na niższy model, ale za długo zwlekałem, i jako pocieszająca alternatywa wpadł Sup. Na początku października zobaczyłem tego zawodnika, i zaskoczyło... PS @Stujumper nie wytrzymałem i musiałem (jeśli pamiętasz stare posty) Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 minut temu Mod Team Napisano 20 minut temu To trochę tak, jakby pytać fana motoryzacji "po co ci 5 samochód sportowy ?" (a niektórzy mają więcej)... Tym razem pojawiła się myśl o innym typie roweru (no gravel ), więc może byłoby to jakieś usprawiedliwienie @michalr75Jak jesteś ciekawy, to pisz na priv - myślę, że na dojazdy do roboty mógłby się przydać (zamiast męczyć retro MTB), a cena raczej nie do pobicia. Cytuj
marvelo Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu Z rowerami jest o tyle łatwiej, że nie wymagają OC, corocznego badania technicznego i zajmują mniej miejsca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi