Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Maja Mod Team Napisano 29 Maja @Stujumper No Szszsz -kota ze Szwajca -ryji (albo innej Kambo -dżdży), to chyba jeszcze u Ciebie nie było, albo się nie chwaliłeś (albo mam sklerozę) Jak masz fotkę w pełnej krasie, to wrzuć - z góry @meszuge Zdaje się S-Works (poszukaj na ostatnich stronach). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stujumper Napisano 3 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 3 Czerwca @KrissDeValnor Lap Szwajcara 😉 Takie cus złożyłem na maratony kresowe i 4 Towers! Czas się coś pościgać, a nie ino chwalić zdjęciami….i to jeszcze zapożyczonymi 😂 15 Cytuj
marvelo Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca "Slam your stem" pełną gębą. Na kresowych w Janowie (13.07) będziesz? Będę wypatrywał. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Czerwca Mod Team Napisano 3 Czerwca Zgaduję wagę : rozmiar M, 8.6 kg bez pedryli Cytuj
Stujumper Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca (edytowane) @KrissDeValnor Cytat Zgaduję wagę : rozmiar M, 8.6 kg bez pedryli Kriss Specjalnie dla Ciebie…. 😏 Ps. Ten Sid waży tyle samo co Lefty ~ 1450g 🤷♂️ Edytowane 5 Czerwca przez Stujumper 4 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Czerwca Mod Team Napisano 5 Czerwca Rama HMX ? Pytanie pro forma, bo na HMF jednak byłoby trudniej o taką masę. Kupiłeś kompletny rower, i wymieniłeś części, czy dorwałeś gdzieś ramę ? Cytuj
Stujumper Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca (edytowane) To hmf, rama jest tylko 100g cięższa od hmx, więc nie ma źle. Jakieś 1kg z małym haczykiem 😉 Edytowane 5 Czerwca przez Stujumper Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yapabaka Napisano 15 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Napisano 15 Czerwca Cienkie stalowe rureczki nadal mają swój urok 10 Cytuj
yakuza79 Napisano 18 Czerwca Napisano 18 Czerwca (edytowane) Zanim padł Wiggle/Chainreaction kupiłem ramę Ragley Marley 290 w oczonym zielonym kolorze. Tak sobie leżała i leżała, aż wczoraj zabrałem się za swapa. Zamiast stalowej ramy On One Huntsman jest zielony glin. Komin jeszcze do skrócenia i linka tylnego hebla też. Prawdopodobnie też korba 175mm na 170. Edytowane 18 Czerwca przez yakuza79 8 Cytuj
dragonek Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca @yakuza79 czy dobrze widzę, że "przedłużyłeś" jakoś rurę podsiodłową dając dodatkową "rurę"? Myślę o czymś podobnym. Mam w piwnicy ramę 14" leader foxa dragstara, w której siodełko będę musiał bardzo wysoko podnieść. 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Czerwca Mod Team Napisano 20 Czerwca @dragonek Uważaj, żeby komin nie strzelił po takiej operacji... Cytuj
Qbek84 Napisano 31 Lipca Napisano 31 Lipca GT doczekał się w końcu konkretnej trasy w górach i zebrał trochę błota 😁 Postój na Hali Redykalnej i dalej w kierunku Rysianki. Zjazd niebieskim z Trzech Kopców na przełęcz Bory Orawskie. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi