asked Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Cześć, Odgrzeję trochę temat z 2009 roku. Szukam jak najlepszego mechanika, który profesjonalnie zaplecie koła TYŁ i PRZÓD ewentualnie wykona inne prace serwisowe. Chciałbym mieć pewność, że nowe koła nie będą się sypały tylko dlatego, że ktoś pokpił sprawę. Jeśli macie jakieś propozycje, piszcie. Łukasz
Alex1121 Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Osobiście polecam sieć sklepów "skleprowerowy.pl". Mają kilka punktów w Warszawie. Wszystkie info na stronie www.skleprowerowy.pl. Zaplatałem koła u serwisanta na Powiślu i muszę przyznać, że pełen profesjonalizm. Przejeździłem cały sezon a koła nie maja żadnego bicia. Nie jest to może najtańszy z serwisów, ale na pewno godny zaufania. Serdecznie polecam.
Mod Team bikergonia Napisano 1 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 1 Stycznia 2012 A ja polecam Legion-Serwis. Maja trzy punkty. Serwisuję tam swoje rowery od ponad 10lat (z małymi przerwami) i zawsze byłam zadowolona. http://www.legion-serwis.com.pl/
enduroriderPL Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 Póki co moje najlepiej zaplecione koła są ze świata Roweru http://swiatroweru.com.pl/ Naprawdę człowiek robi świetne koła.
swimfan Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 ja ostatnio zaplatalem w Airbike wyglada niezle ale nie jezdzilem jeszcze :)zreszta masz u nich do konca lutego 50% na serwis,na powislu tez slyszalem same plusy tylko ze drogo:(
enduroriderPL Napisano 5 Stycznia 2012 Napisano 5 Stycznia 2012 Z pobieżnej lektury kosztów np zaplatania to Swiat roweru jest droższy niż przeciętna warszawka, ale z drugiej strony to wlasnie od nich wyszło moje najmocniejsze tyle koło jakie do tej pory miałem więc z perspektywy czasu dużo lepiej było dać trochę więcej na początku a później mieć święty spokój.
marcineq30 Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Również polecam Świat Roweru, koła zaplatają profesjonalnie.
lukas85 Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Polecam legion na gorczewskiej, mam 4 koła i wszystko chodzi. Pamiętaj, że nawet najlepiej zaplecione koła na kiepskich komponentach będą się sypały. Polecam też sklepik Velmar u mnie w Piastowie (o ile chce Ci sie jechac), właściciel w kwestii serwisu ma chyba bzika. Słyszałem, że dobrze ogarnia temat.
Sol Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Na emtb.pl dobrą opinią cieszy się bicykleta.pl Nie zaplatałem kół, ale serwis robiłem w Plusie na Zamiany oraz w Legionie na Górczewskiej. Tu i tu było w porządku.
pban Napisano 22 Lutego 2012 Napisano 22 Lutego 2012 Polecam serwis na Dembego w Warszawie jest to sklep Gazeli, znają się na rzeczy oddawałem tam Gazelkę swojej żony - rewelka.
Arown Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 Serwis- zaplatanie kół specjalność ZTR, Mavic, szprychy DT Rewo i Sapim bardzo lekkich i bardzo wytrzymałych z woj. kujawsko-pomorskiego proszę o opinie Serwis Mróz,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.