marvelo Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca Justice (Live) · Bruce Cockburn Esther Ofarim - Morning of my life (live, 1971) Cytuj
teotym Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca Ja z upływem lat i stopniowym rozczarowaniem życiem przeszedłem na black metal, ale głównie dysonansowy i najmroczniejszy z mrocznych. Pomyśleć, że 8 lat temu zaczynałem od power metalu, a wcześniej z metalu była tylko Metallica 🤣 Ale dzisiaj dla relaksu Altar Of Plagues, bo mam dobry humor 😁 https://metalstorm.net/bands/album.php?album_id=69539 Cytuj
icemachine Napisano 7 Czerwca Napisano 7 Czerwca Słucham różnych gatunków, ale ostatnio poczułem potrzebę stworzenia swojej piosenki o rowerze w mieście, bo sam jeżdżę i chce promować jazdę na dwóch kółkach. Napisałem kawałek: "Rowerowy Labirynt" "Stalowy potok budzi się do życia, Zaspane miasto wypełza z ukrycia. W szkle biurowców odbity grymas twarzy, Sznur samochodów o wolnym pasie marzy. Ścieżka-widmo nagle w nicość skręca, Krawężnik jest wysoki, mnie to nie zniechęca. Znikam w wąskiej luce, gdy miasto wciąż stoi, Za mną podąża droga wśród wyboi. ..." Piosenkę śpiewa AI, ja tylko pracowałem nad tekstem. Jeśli komuś się spodoba dajcie znać, jeśli macie uwagi chętnie poczytam Cytuj
keltu Napisano 8 Czerwca Napisano 8 Czerwca (edytowane) Nieprzerwana zajawka na Lorn'a. 🙃 Edytowane 8 Czerwca przez keltu Cytuj
Roballinho Napisano Czwartek o 03:25 Napisano Czwartek o 03:25 Hammok – When does this place become our scane. Link Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi