gerus Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Odpowiem za Wojtka:) Kross Berus http://allegro.pl/item301562933_kross_beru...tylko_1599.html A co do drogi to to byl lagodniejszy wariant
fallout Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Wyczyściłem napęd porządnie, jutro smarowanie i czyszczenie klocków z opiłków metalu. Pooglądałem siodło San Marco SKN na allegro i na dniach pewnie kupię go bo wątpię żeby u mnie w mieście mieli coś ciekawego za te pieniądze
Dinsdale Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 łącznie 43km po mieście, super pogoda, tyle że trochę bardziej marcowa niż lutowa od jutra wg icm zanosi się na 2 dni przerwy
jurasek Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 zazdroszczę , mi zapowiada sie kilka tygodni niestety po operacji muszę poczekać aż wszystko dokładnie sie wygoi by samemu nie zrobić sobie krzywdy i druga zła wiadomość , pewnie za kilka dni okrzykniecie mnie pierwszym spamerem forum i na deser ciekawostka przygotowałem sobie szczoteczkę do zębów i będę nią czyścił rower
bartekgib Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Zakupiłem od kolegi ze sklepu lekką używaną tarczę 160 mm na 6 śrub za "kilka złotych" ..... Trochę brudna była - już kąpie się w gorącej wodzie + proszku ( pomaga na wszystko ). A jutro odtłuszczanie. Pozdrawiam !
heavy_puchatek Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Standardowo: wały 33,47km ze średnią 20,52km/h i średnim pulsem 139. Wyszedłbym 5 minut wcześniej - zmókłbym, wróciłbym 5 minut później - też bym zmókł. Farta miałem
karolyfer Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 :banana: Dzisiaj odebrałem koła z Bikershopu. Wagowo wyszły całkiem przyjemnie tj. 1653 g +123 g zaciski XT :] Kółka pod tarczówki Aktualnie napawam się ich wyglądem, a potem będę musiał się niestety pouczyć trochę...Dokupiłem jeszcze klucz do kasety, żeby mieć czym odkręcić kasetę
tomeks Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 ciekawa alternatywa dla skn-a, wygodne? ja dzisiaj zrobilem kumplowi rowerki a u siebie zamontowalem nowa przerzutke przednia i zacisk sztycy na imbus, moze jescze kupie dzisiaj siodelko
marcin1212 Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 75 zł, niebieski kolor i 183g [CIACH!] widze krzysiek że paczka już doszła. Do mnie niestety nie..:/ Zaplotłem dzisiaj tacie koło z mojej starej obręczy i piasty. Nawet wyszło:)
Xsystoff Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 widze krzysiek że paczka już doszła. Do mnie niestety nie..:/ Byla juz na poczcie tydzien temu, ale nikt nie zostawil awizo Dzisiaj bylem zapytac co z paczka i sie okazalo, ze od dawna jest, wiec napisalem skarge i tyle tylko mozna zrobic. Nie wiem czy wygodne, jutro sie okaze.
roswell Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Dzisiaj z rowerowych rzeczy nie zrobiłem praktycznie nic, za to jeśli chodzi o trening to zapisałem się na SKS - dział biegi długodystansowe/przełajowe w mojej szkole. Na razie trochę potrenuję, do rozpoczęcia sezonu, wtedy oleje. Dzisiaj był pierwszy trening, w sumie całkiem fajna sprawa. Dzisiaj wydzwaniałem na Pocztę w poszukiwaniu paczki z kołami, ale na razie nie ma sladu. Juz jestem naprawdę zdenerwowany, pół miesiaca czekania. Okazało sie, ze jest jakies awizo, pogoniłem jeszcze wieczorem na Poczte, ale już była zamknięta. @ Xsystoff 170g i 62zł + wysyłka
Xsystoff Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 @ Xsystoff 170g i 62zł + wysyłka Ale moje to nowka, a to Twoje to z calym szacunkiem ale wyglada oblesnie. Wole dolozyc 13 zł i miec 13g wiecej
fallout Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Xsystoff gdzie to siodło można dopaść? Nasmarowałem łańcuch i zaczął mi ostro hałasować na korbie, co jest grane?
snuffi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Tutaj: http://www.allegro.pl/item302555206_siodel..._zobacz_to.html
Xsystoff Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Dokladnie tak, ale z tego co pisal sprzedajacy ja wzialem ostatnie niebiesko - czarne.
Mod Team Pixon Napisano 6 Lutego 2008 Mod Team Napisano 6 Lutego 2008 Szkoda, że nie ma tego koloru co widnieje na opakowaniu. Czarne obicie siodła z szarą obwolutką, to by się jeszcze jako tako prezentowało. A tak to te inne wersje kolorystyczne są paskudne i kłócą się z moim poczuciem estetyki wizualnej.
marcin1212 Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Doszło siodło i rogi-zamontowane czekają na próbną jazde. Na pierwszy rzut oka i siad tyłka siodło strasznie twarde w porównaniu do poprzedniego.
heavy_puchatek Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Nudny trening poszkolny, wały (pojechałbym na szosę ale wieje i przestać nie chce ) Trochę pedałowania jedną nóżką. 37,23km, średnia 19,06km/h, średni puls 139 tak statystycznie rzecz biorąc
Nawrotek Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Zamontowałem hydrauliki lx, i jutro muszę iść kupić głupie tarcze..;/ znowu 120zł nie moje Wszystko przez zaj*** wertykal, nie mieli kompletu z mocowaniem pod 6 śrub;/
Pati Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Dzisiaj pierwszy raz od jesieni wybrałam się na szosę, pogoda dosyć dobra, chociaż po wyjeździe z ośki zaczął padać deszcz i niestety towarzyszył mi on przez całą godzinkę jazdy
Mod Team bogus Napisano 7 Lutego 2008 Mod Team Napisano 7 Lutego 2008 Dzisiaj parę kilometrów lansu po mieście.
roswell Napisano 7 Lutego 2008 Napisano 7 Lutego 2008 Dzisiaj urwałem sie z ostatniej lekcji, zeby troche pojezdzić przed zmrokiem. Łącznie wyszło niecałe 50km, średnia 23 km/h. Jeździło się całkiem fajnie tym bardziej, ze ominął mnie deszcz, który padał prawie cały dzień. Aktualnie otrzymałem wiadomośc o kołach, okazało sie ze sprzedawca pomylił adres i paczka wróciła do niego, dzisiaj nadał ją jeszcze raz. Co za porażka Cały czas zastanawiam się czy zmieniać naped na 3x9 czy zostac przy 3x8, kurde cięzkie zagadnienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.