chudzinki Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca Czy ktoś ze starszej brygady nie będzie przypadkiem sprzedawał w najbliższym czasie? Cytuj
pecio Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca (edytowane) @chudzinki Jak poczekasz do końcówki maja , przełom czerwca to możesz " celnąć " w wyższą półeczkę czyli nie wykastrowanego , ulepszonego Explore 2 . .............Edge 1040 solar. 😉 Z dodatkami w postaci szkła na ekranie i kondonika fabrycznego silikonowego w gratisie 😉 Edytowane 30 Marca przez pecio Cytuj
chudzinki Napisano 30 Marca Autor Napisano 30 Marca Dzięki @pecio, ale to nie moja półka cenowa 🙂. Cytuj
sky87 Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca Będę sprzedawał kwiecień/maj. Czekam na promocję na 840, jeśli się nie pojawi to w maju kupuję a 530 sprzedaję. 1 Cytuj
chudzinki Napisano 30 Marca Autor Napisano 30 Marca Czyli w najgorszym wypadku do końca maja? @sky87, napisz coś więcej o stanie i cenie, tutaj albo na priv. Cytuj
chudzinki Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu Podbijam odnośnie tylko Explore 2 - nikt nie ma zamiaru się pozbyć? Cytuj
Wojcio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Może to dobrze? Ja już swój sprzedałem i była to znakomita decyzja. Nie robiłem żadnych cudów z mapami czy softem, a Explore 2 denerwował mnie strasznie. Po pierwsze wyznaczanie objazdów po zboczeniu z trasy - dziwaczne, nieprzewidywalne, z przypadkami, gdy będąc kilka kilometrów od celu dostawałem objazd 90km . Po drugie wgranie nowej trasy bez przerywania zapisu treningu - zmienić na dostępną to można, ale wgrać nową - nie rozgryzłem. I najgorsze dla mnie - bezsensowny pomiar przewyższeń - nawet jak trasa była cały czas pod górę po asfalcie to i tak dostawałem wyniki kilkadziesiąt procent zawyżone. Są też zalety, ale wady przeważyły. Teraz mam Wahoo Roam (2) - znacznie lepszy moim zdaniem - szczególnie przy stosowaniu Komoot do planowania tras. Jest jedna denerwująca cecha - jak się jedzie objazdem, to na ekranie widać ścieżką objazdu, ale nie widać ścieżki właściwej trasy - ta się pojawia, dopiero jak się dojedzie. Mogę rozważyć sprzedaż tego Wahoo by zmienić na kolejną generację. Ponoć 530 nie ma tych wad Explore - nie wiem, nie sprawdzałem i nie chcę. Cytuj
chudzinki Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Boję się w 530 przede wszystkim małego ekranu i może troszkę sterowania przyciskami. Co do wyznaczania objazdów to dla mnie to nie problem, bo nie mam zamiaru z tego korzystać. Jak mam coś zaplanowane to chcę tak przejechać, a jak zboczę to sam wrócę na właściwe tory 🙂. Cytuj
Rybus85 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Idź za ciosem. Też w zeszłym roku myślałem o Explore 2(całe szczęście nie kupiłem). Później seria 5,seria 8 i stwierdziłem że lepiej dołożyć niż żałować. I wpadł 1040. Strzał w 10kę 🤭 1 Cytuj
chudzinki Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu @Rybus85 absolutnie nie! Explore 2 to max. na co mógłbym się pokusić przy moich potrzebach. Nie potrzeba mi żadnych dodatkowych bajerów 🙂. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi