kaido2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @emski nie ma problemu, pacjenta poproszę. Jak mi go dowiezie, to mu ustawię Cytuj
emski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu nie wiem jaka odległość Was dzieli, wydaje się, że inpost z blaszką za ~20pln będzie bardziej zasadny , ale wtedy nie wyrobi sobie skilla jakiego masz Ty Cytuj
kaido2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Pozwalam podczas roboty patrzeć na ręce, nie trzęsą mi się Cytuj
grissley Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Tyfon79 napisał: W innych przypadkach 100% skuteczności i szybkości. Oczywiście wykluczam tych co im tam gdzieś minimalnie muska bo to już przypadki kliniczne są a nie techniczne; Tą metodą dokręcam, ale przy mocniejszym dokręcaniu śrubki zacisk mi się jednak minimalnie obkręca. Więc najczęściej na starcie ustawiam minimalnie źle, żeby potem się wyrównało przy dokręcaniu. Średnie, ale jakoś tam w końcu się udaje. 3 godziny temu, emski napisał: na oko najprostsza metoda ... chyba że masz wadę wzroku, blaszka miedzy klocki 30 sek i gotowe To podejście wydaje się najprostsze i najlepsze, ale takie grube kloce to u mnie między zacisk i tarczę nie wejdą. Kombinowałem już w tym guście wkładając kawałki papieru, ale to z kolei trochę za cienkie. Może ze starą puszką jeszcze spróbuję. Cytuj
Przecietny Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Cytat ale przy mocniejszym dokręcaniu śrubki zacisk mi się jednak minimalnie obkręca spróbuj mocniej nie dokręcać tylko tak krok po kroku delikatnie jak baryłkę przerzutki raz jedną, raz drugą tak wiesz tyci,tyci😆 po kilku razach powinieneś już móc mocniej dokręcać bez przemieszczania zacisku. Edytowane 1 godzinę temu przez Przecietny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi