wr81 Napisano Sobota o 19:21 Napisano Sobota o 19:21 Nie zaprzeczam (zwłaszcza słowom Moderatora ) - ostrzeżenia i disclaimery jak najbardziej pozozstają w mocy (pokrótce: jak karta to wirtualna/jednorazowa, wysyłka długa, zdarzają się anulowania zamówień, pakowanie losowe - raz super raz jeży włosy na głowie, zwrotów i reklamacji na szczęście nie ćwiczyłem ale nie chciałbym, zdarzają si pomyłki typu wysyłka, są to części OEMowe więc trafiają się np. jakieś customowe kolory/naklejki, droga wysyłka do PL i brak możliwości łączenia zamówień z różnych kodów itp itd ). Kody do północy (+ wysyłka 40 EUR ) Cytuj
cervandes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Robię leniwy rekonesans pod kątem kół, aluminiowe DT około 2000-2500pln, składane DT - podobnie, carbony 5-6k. Autentycznie i bez nabijania się - rozważam Elitewheelsy SLR-MTB 2.0 czyli chińskie carbony z aliexpress. Takie z szerokością wewnętrzną 30mm kosztują dziś poniżej 2k, gwarancji mają trzy lata, są na ratchecie kompatybilnym z DT Swiss, bębenki są zamienne. Wg producenta ważą 1551g. I teraz najlepsze. Mam dwóch znajomych, którzy kręcą na takich kołach. Jeden to kompletny wariat bo wszystko z ali ciągnie, drugi tylko koła. Obaj arcyzadowoleni, nic się nie dzieje. Cytuj
marcesco Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jest jeszcze jedna możliwość: chińskie obręcze, piasty DT i złożyć samemu 🫡 Cytuj
cervandes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Chyba zamówię. Jeśli coś będzie nie tak, to obręcze zostają, piasty wlecą inne i szprychy. W sumie i tak trzeba liczyć po parę dobrych stów za same obręcze, więc piasty niejako wychodzą w chińczyku "gratis". Cytuj
KSikorski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Co po gwarancji w elitewheels, skoro jej praktyczna realizacja trwa tygodniami? Tymczasem w Gdyni stacjonarnie kupisz komplet Roval Control alloy 350 6B za 1473zł brutto ważące 1685g licząc z taśmami i wentylami. Ja rozważyłem i kupiłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi