dfq Napisano 30 Września 2025 Napisano 30 Września 2025 19 godzin temu, pecio napisał: " Dżizus " my tak celowo żeby był "ruch w biznesie " . Tym razem padło na Ciebie @spidelli 😉 Idą przymrozki , może jakieś upalanko na Rouvy ale takie emeryckie totalnie . Ja pierdz\iu ale ceny wywalili na Rouvy - podwyżka o 5 ojro . Chyba będę bujać wielbłąda . 😁 z lokalizacji poza EU w dolcach. trochę taniej. Ja póki co na miesięcznym preorderze (ale jeszcze nie złożyłem sprzętu) 🤣 Cytuj
szajbna Napisano 30 Września 2025 Napisano 30 Września 2025 Na Rouvy wrócę jak bedzie w cenie Mywhoosh'a 😜 bo to dobra cena 😁 Cytuj
Mandoleran Napisano 30 Września 2025 Napisano 30 Września 2025 Przecież świat nie kręci się tylko wokół Garmina. Wypuszczają pierdylion urządzeń a potem co chwile jakiś płacz bo coś się krzaczy coś nie działa, to mi przypomina trochę smartfona chińskiego pochodzenia na litere X. Może kolega spidelli chciał czegoś innego zakosztować, czegoś co nie trzeba się doktoryzować, czegoś prostego w użyciu, czegoś co po prostu działa, a to że są tam jakieś ograniczenia... To mogę jedynie powiedzieć że nie ma rzeczy idealnych . A najlepszym testerem jesteśmy my 😉. Cytuj
ernorator Napisano 1 Października 2025 Napisano 1 Października 2025 Wszyscy dobrze znają realia i wiedzą co jest czym i po co, my tu sobie jaj robimy z najnowszej ofiary 😘 Cytuj
ernorator Napisano 17 Grudnia 2025 Napisano 17 Grudnia 2025 Sezon chomikowy pełna gębą a nikt nic nie pisze. Mi się cos popsuło w głowie, nie umiem wysiedzieć 2h na Z2, filmy, książka nic nie pomaga. Ze 2 razy mi się udało a zazwyczaj jestem psychicznie wykończony po 90minutech. Jeszcze mi się dziś choróbsko jakieś przypałętało. Cytuj
nctrns Napisano 17 Grudnia 2025 Napisano 17 Grudnia 2025 Ja kręcę regularnie, ale głównie to co rouvy podpowiada w tym tourze, ostatnio Sri Lanka, teraz Tadżykistan. Jadę jak mi pasuje, albo jak trasa się trafi. Jak płaska to trochę luźniej, jak górzysta to coś tam cisnę. Ostatnio też mam problem z zatokami, nie chce przejść, ale jeździć się da. Na razie jeszcze nie próbowałem 2h siedzieć, ale myślę że nie miałbym z tym problemu. Może po nowym roku spróbuję, żeby spalić świąteczne kalorie Cytuj
pecio Napisano 17 Grudnia 2025 Autor Napisano 17 Grudnia 2025 (edytowane) Też molestuję pustynną garbatą faunę . Chwilowo robię to bez przekonania na ćwierć gwizdka. 😁 Mam takie małe spostrzeżenie jakoby wielbłąd był lepsiejszy 😉 obecnie od tych drugich " simsów ". Co wartki strumień petro- dolców potrafi zdziałać 😁 Edytowane 17 Grudnia 2025 przez pecio Cytuj
szajbna Napisano 17 Grudnia 2025 Napisano 17 Grudnia 2025 Cały czas cos ulepszają i to jest na plus ale juz jest płatna cześć Bhutan, więc kto wie czy nie zbliża sie czas zmonetowania inwestycji 🤔 Cytuj
ernorator Napisano 18 Grudnia 2025 Napisano 18 Grudnia 2025 Wielbłąd świetnie mi działa z ERG w przeciwieństwie do 1040, więc są zmianki, interwały wielbłąd, Z2 1040, freeride wielbłąd. Cytuj
pecio Napisano 18 Grudnia 2025 Autor Napisano 18 Grudnia 2025 Dużo opcji konfiguracyjnych / łączności z wszelakim szpejem. A grafika wielbłąda w trybie HD ustawienia ultra rozwala Zwifta . @szajbna ........kurna , taka jest popieprzona tendencja na rynku. Wszystko coraz bardziej agresywnie wchodzi w abonamenty . Garmin w którymś swoim nowym szpeju wręcz wymusza wykup subskrypcji premium . Pewnego dnia szejkowi znudzi się sponsorowanie " twórców " wielbłąda to trzeba będzie wyskakiwać z kapuchy . Cytuj
pecio Napisano 18 Grudnia 2025 Autor Napisano 18 Grudnia 2025 (edytowane) Kalifornia zrobiona. Na tym etapie po pół roku nie śmigania jestem żałosny jak posty kolegi M . Ledwo 1,64 waciany na kilosa mnie wyszło . Ale biorę się za siebie .😁 A nawiasem pytając ..... kolega @spidelli tak na serio się na nas pogniewał ? 😉 Czy może chomik kopyta wyciągnął ? Edytowane 18 Grudnia 2025 przez pecio 1 Cytuj
szajbna Napisano 18 Grudnia 2025 Napisano 18 Grudnia 2025 @spidelli odpalaj wielbłąda , zrobimy kręcenie grupowe Cytuj
pecio Napisano 19 Grudnia 2025 Autor Napisano 19 Grudnia 2025 Zurich zrobiony ........ poprawy nie ma....... nie na tym etapie . Pracujemy nadal. 😁 Cytuj
RabbitHood Napisano 19 Grudnia 2025 Napisano 19 Grudnia 2025 W końcu zrobiłem "rower" pod trenażer, podłączyłem go i skonfigurowałem. Spostrzeżenia po pierwszym kręceniu: Minusy: 1. Jest nudno - tego niestety się spodziewałem, muszę sobie jakoś urozmaicić czas. 2. Elite to skąpie kutfy - kupuję sprzęt za 2 kafle i nie mam do niego żadnego, nawet najprostszego oprogramowania za free? W dojpę niech się ugryzą. Plusy: 1. Jednak mimo wszystko to trenowanie pod dachem - jakbym pomyślał, że teraz po ciemku i z polskim węglem w powietrzu gdzieś się kręcę po asfalcie - nie ma szans. 2. Dostęp do czujników kadencji i mocy jednak robi robotę - sam mam problem z nierównym trzymaniem tych wartości - a na kołowrotku można je fajnie utrzymywać. 3. No i jak to moja stara powiedziała - nie martwi się, że mnie jakiś psychol w samochodzie rozjedzie. Zignorowałem ostrzeżenie o wiatraku - mimo, że w piwnicy mam 11stopni to woda leciała ze mnie jak z wieprza. Niestety wiatrak musi być. Dziwne jest schodzenie i wchodzenie na rower (biorąc pod uwagę jaką mam "mega" przestrzeń w jaskini...) Jeszcze nie wiem po której stronie leży wina - ale albo mywosh albo elite ma opóźnienia w przesyłaniu/odbieraniu danych. Info o prędkości/mocy ma sporego laga. Istnieje jakiś zamiennik zwift coga? Jednozębatkowej kasety? Cytuj
pecio Napisano 19 Grudnia 2025 Autor Napisano 19 Grudnia 2025 @RabbitHood Wielbłąd ma laga i trochu mnie to ............denerwuje 😁. Na Zwifcie przy e- sportowym ustawieniu Wahoo wszystko działa jak rakieta. Nawet na Rouvy jest błyskawiczna reakcja. Jednak plusami MyWoosha jest grafika w trybie HD i ns ustawieniach ultra - prawie jak w realu. No i jest za darmochę po za " planszą" propan-buthan 😁 Cytuj
szajbna Napisano 20 Grudnia 2025 Napisano 20 Grudnia 2025 Macie ustawione update na 1s ? U mnie jakiś lag jest ale nie denerwuje mnie to specjalnie, 1040 i tak cały czas na pokładzie, na którym mam moc z 3s i 10s. Cytuj
pecio Napisano 20 Grudnia 2025 Autor Napisano 20 Grudnia 2025 (edytowane) @szajbnaTak. U mnie się poprawiło przez instalację dodatkowych modułów gamingowych. I właśnie za 9,99 $ wykupiłem 160 coinów a z tej puli 150 poszło na wykup Buthanka. Zaraz odpalam i zobaczę czy było warto . Edit. Kurna ..... nie warto . Trasa nic szczególnego a to odblokowanie jest tylko na 90 dni. To już lepiej dołożyć i kupić na "miecha" Rouvy. Zresztą pod choinkę wykupie sobie Rouvy bo mi się strasznie "ckni " za alpejskimi klasykami 😁 Edytowane 20 Grudnia 2025 przez pecio 1 Cytuj
szajbna Napisano 20 Grudnia 2025 Napisano 20 Grudnia 2025 Ej nie wolno im płacić bo poczują krew 😜 Cytuj
pecio Napisano 20 Grudnia 2025 Autor Napisano 20 Grudnia 2025 @szajbna ja jak ciekawski "labek" pożarłem kupkę innego futrzaka..........mea culpa.😪 Cytuj
pecio Napisano 25 Grudnia 2025 Autor Napisano 25 Grudnia 2025 Traska zrobiona . Forma ładnie idzie w górę . Przy okazji odkryłem ( Amerykę 😉) ,że śmigając na wielbłądzie zbieramy punkty które potem można wymieniać na coiny i za te wirtualne monety można sobie wykupić odblokowanie tras (Buthan). Cytuj
szajbna Napisano 25 Grudnia 2025 Napisano 25 Grudnia 2025 @pecio gdzie Ty widzisz możliwość takiej wymiany ? bo kurde kiedyś szukałem i nie było a teraz też nie bardzo widzę 🤔 Cytuj
pecio Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Napisano 26 Grudnia 2025 (edytowane) Jak wejdziesz na planszę główną to u samej góry masz liczbę zdobytych punktów . Klikasz te punkty i otwiera się W zależności ile masz punktów do wymiany klikasz odpowiednią pozycję i pokazuje się I w tym wypadku masz 249 coins a Buthan kosztuje 150 . Reszta zostaje . Edytowane 26 Grudnia 2025 przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi