dfq Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 19 godzin temu, pecio napisał: " Dżizus " my tak celowo żeby był "ruch w biznesie " . Tym razem padło na Ciebie @spidelli 😉 Idą przymrozki , może jakieś upalanko na Rouvy ale takie emeryckie totalnie . Ja pierdz\iu ale ceny wywalili na Rouvy - podwyżka o 5 ojro . Chyba będę bujać wielbłąda . 😁 z lokalizacji poza EU w dolcach. trochę taniej. Ja póki co na miesięcznym preorderze (ale jeszcze nie złożyłem sprzętu) 🤣 Cytuj
szajbna Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Na Rouvy wrócę jak bedzie w cenie Mywhoosh'a 😜 bo to dobra cena 😁 Cytuj
Mandoleran Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu Przecież świat nie kręci się tylko wokół Garmina. Wypuszczają pierdylion urządzeń a potem co chwile jakiś płacz bo coś się krzaczy coś nie działa, to mi przypomina trochę smartfona chińskiego pochodzenia na litere X. Może kolega spidelli chciał czegoś innego zakosztować, czegoś co nie trzeba się doktoryzować, czegoś prostego w użyciu, czegoś co po prostu działa, a to że są tam jakieś ograniczenia... To mogę jedynie powiedzieć że nie ma rzeczy idealnych . A najlepszym testerem jesteśmy my 😉. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi