pecio Napisano 16 Października 2025 Napisano 16 Października 2025 Za chwilę jak 1050 za mocno wiaterek pociągnie po pleckach to się zawiesi . Prawie dwa lata a on dalej ...............🤣 1 Cytuj
chopmaz Napisano 16 Października 2025 Napisano 16 Października 2025 3 godziny temu, chopmaz napisał: @cervandes To też możesz zrobić przez Harmonia Express. Wygodniejsza opcja Miało być Garmin Express Nie wiem co ten słownik.... Cytuj
Eathan Napisano 17 Października 2025 Napisano 17 Października 2025 Po procesie ze Stravą mamy małżeństwo z Komootem => https://antyweb.pl/koniec-z-problemami-na-trasie-garmin-integruje-sie-komoot 4 Cytuj
pecio Napisano 17 Października 2025 Napisano 17 Października 2025 Artykuł sponsorowany wychwalający Komoota. Dla mnie osobiście to szajs ,kilka podejść i za każdym razem mnie odrzuca od tej apki. Za chwilę w Garminie będzie jak w Samsungu ......od groma bloatware. 1 Cytuj
ViP3R Napisano 24 Października 2025 Napisano 24 Października 2025 Niestety nadal nie mogą ogarnąć pojazdów w tej integracji z Komoot. Po zaplanowaniu trasy w Komoot pojawia się ona za chwilę w Garmin Connect Mobile ale nie widać tam pojazdów. Trzeba zrobić eksport trasy z Komoot do pliku gpx a następnie import tego pliku do Garmin Connect Mobile i podjazdy magicznie pojawiają się. Niby proste obejście ale przez to są podwójne kursy w Garmin Connect Mobile... Cytuj
chopmaz Napisano 2 Grudnia 2025 Napisano 2 Grudnia 2025 Ok, dostałem odnowionego Garmina 840 Jest na wersji 19.22 z mozliwością aktualizacji do wersji 24.56. I nie wiem czy aktualizować czy zostać przy starej wersji. @pecio jestes? ;)) Cytuj
Eathan Napisano 2 Grudnia 2025 Napisano 2 Grudnia 2025 Aktualizować, bez aktualizacji nie ma zabawy 3 Cytuj
bashey_pl Napisano 2 Grudnia 2025 Napisano 2 Grudnia 2025 Aktualizuj. Jak zabawa to zabawa. Ja mam tylko taki ficzer, że jak włączę sync przez WI-FI to mi czujniki cały czas łączy/rozłącza😁Zgłoszone na forum ale od kilku updatów ciągle to samo. A i czasami po zapisaniu aktywności się sam zrestartuje. Cytuj
pecio Napisano 2 Grudnia 2025 Napisano 2 Grudnia 2025 (edytowane) @chopmaz aktualizuj. Nowe wersje zawierają poprawki błędów, usprawnienia/ optymalizacje i nowe funkcje. A , że czasami się coś posypie to taki urok Garmina. Na pocieszenie jakby co to szybko poprawiają 😁 Edytowane 2 Grudnia 2025 przez pecio Cytuj
chopmaz Napisano 2 Grudnia 2025 Napisano 2 Grudnia 2025 Ok, każdy mówi aktualizować. Czemu mam mieć lepiej od Was haha;) 1 Cytuj
keltu Napisano 8 Stycznia Napisano 8 Stycznia Jakiś czas temu była dyskusja z jakimiś problemami z Garminami przy minusowych temperaturach, ja dzisiaj pośmigałem ok 3h w okolicach -5C i nie zauważyłem żadnych problemów, ba mam wrażenie że nawet bateria nie leciała jakoś specjalnie szybciej. Explore 2. Jedyne co to po odpaleniu w mrozie wyskakuje że obniża maxymalną jasność z powodu niskiej temp. czy coś takiego. (u mnie nawet to nie ma żadnego efektu bo mam ustawione na 50% i poniżej tego nie schodzi) 1 Cytuj
bastard83 Napisano 8 Stycznia Napisano 8 Stycznia Ja wczoraj byłem ok godziny na - 6 i po powrocie Garmin pokazał że ma 2% baterii. Więc go wyłączyłem, zabrałem dziś do pracy i po podłączeniu do ładowania pokazał na start 32%. Cytuj
keltu Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia (edytowane) @bastard83 który dokładnie bo to może dotyczy konkretnych modeli? U mnie po tych 2.5-3h zeszło nie więcej jak 7%. (bez navi i 1 czujnik) Edytowane 9 Stycznia przez keltu Cytuj
bastard83 Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia Mam Garmina Edge Explorer 2. Nigdy nie zauważyłem prędzej problemów z baterią. Nawet lampka mi padła jak wracałem Cytuj
Eathan Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia 11 godzin temu, bastard83 napisał: Ja wczoraj byłem ok godziny na - 6 i po powrocie Garmin pokazał że ma 2% baterii. Więc go wyłączyłem, zabrałem dziś do pracy i po podłączeniu do ładowania pokazał na start 32%. To musiał być pewnie jakiś chwilowo błąd. Kiedyś podobny przypadek widziałem. Niby ładowany dzień wcześniej. Po włączeniu następnego dnia poziom awaryjny. Nie używany, wyłączony przejechał 8h. Po włączeniu pod wieczór pokazał, że ma 40% Cytuj
cervandes Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia Taki objaw szalejącego poziomu baterii miałem kiedyś w Edge Explore. Garmin wymienił mi go na nówkę sztukę. Nagrałem filmik z tym jak ma urządzenie kilka % baterii, wyłączam go, czekam 30 sekund - włączam a tam bam - np 30%. Czekam kolejne 15 sekund, wyłączam, włączam a tam np 37%. I to nie na mrozie. PS. @bastard83 Explore, nie Explorer. 1 Cytuj
Eathan Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia @cervandes dokładnie to o czym napisałem było latem, ciepło, ładnie, etc. Zdarzyło się tylko 1 raz. Cytuj
bastard83 Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia (edytowane) W dniu 27.06.2025 o 10:22, bastard83 napisał: Mi tydzień temu, drugiego dnia na Pomorskiej Garmin EE2 przez jakieś 14 -15godzin wskazywał 100% baterii, nagle komunikat że bateria jest słaba, podłączyłem powerbanka ale dalej wskazywał 100% łądująć baterię. Po wyłączeniu wskazywał już normalnie. Trochę się zawiodłem, myślałem że bateria dłużej wytrzyma, jakieś 14-15 godzin do komunikatu o słabej baterii (nie wiem ile to procent). Podświetlenie na najniższym poziomie, podłączone czujniki prędkości i kadencji, telefon rozłączony, bez dźwięku. No Garmin tak widocznie czasem ma. 5 godzin temu, cervandes napisał: Explore, nie Explorer. Racja, poprawił mnie szajsung Edytowane 9 Stycznia przez bastard83 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi