domi22333 Napisano 10 Sierpnia 2021 Napisano 10 Sierpnia 2021 Witam Może ktoś mi doradzić czy opona zwijana będzie dobra na dh czy drutowa lepsza. ?
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2021 Mod Team Napisano 11 Sierpnia 2021 Nie ma znaczenia. Różnica pomiędzy zwijaną a drutową to tylko różnica w rodzaju stopki opony. Ważniejsze są inne parametry. Zwykle wyższe modele opon występują w wersjach drutowych.
KrzysiekCH Napisano 11 Sierpnia 2021 Napisano 11 Sierpnia 2021 To zależy na czym Ci zależy. Większość producentów ma najbardziej miękkie mieszanki tylko w swoich zwijanych oponach. Z drugiej strony raz na wyścig kupiłem sobie najbardziej pancerne magic mary z drutem bo zależało mi na tym, żeby ich nie rozciąć bo było sporo skał.
cervandes Napisano 11 Sierpnia 2021 Napisano 11 Sierpnia 2021 3 godziny temu, bogus92 napisał: Zwykle wyższe modele opon występują w wersjach drutowych.
Mod Team bogus Napisano 11 Sierpnia 2021 Mod Team Napisano 11 Sierpnia 2021 Zwijanych miało być. Nie wiem jak ja to mogłem napisać 😁
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.