chudzinki 212 Napisano 7 Grudzień 2020 11-50 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
keltu 7 Napisano 28 Grudzień 2020 (edytowane) Malowanie Kentfielda 2 trochę się różni od tego co jest na stronie, w rzeczywistości ten brąz jest dużo jaśniejszy chyba że kamera przekłamuje. Swoją drogą kompletnie przegapiłem fakt że Advent X posiada sprzęgło, mała rzecz a cieszy. Nie mogę się doczekać dostępności nowych Marinów, chyba dopiero luty eh. Edytowane 28 Grudzień 2020 przez keltu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bogus92 281 Rowery (1) Napisano 28 Grudzień 2020 Bardzo fajny rower. Kolor specyficzny, aczkolwiek mnie ta sraczka się podoba. Jest inny. Jedno bym zmienił - kasetę na 11-42 lub coś zbliżonego, obecnej raczej się nie wykorzysta używając roweru zgodnie z przeznaczeniem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MikeSkywalker 1213 Napisano czwartek o 00:58 Jakieś ploty co do dostępności? Jest szansa że rowery pojawią się u polskiego dystrybutora szybciej niż na wiosnę? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrisK 1806 Napisano czwartek o 01:07 Z tego co wiem to są na granicy u dystrybutora, a nawet w sklepach. Jakaś dostawa po prostu teraz kapie. Z tego co wiem to większość jest już sprzedana. Następny rzut ma być na wiosnę i też sporo z tego zarezerwowane... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach