Swares574 Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 Hej, przed chwilą znalazłem na olx'ie ciekawą ofertę. Mianowicie taką: http://olx.pl/oferta/mtb-octan-one-dual-dirt-street-26-pilne-CID767-IDg0mhx.html#9b57f15346 750zł to nie dużo, a zawsze można coś z targować. zostało by mi ok. 800zł na zakup/wymianę części. Na pewno kupił bym sobie hamulec shimano deore na przód i może wymienił napęd i dodał przerzutki żeby rower stał się bardziej funkcjonalny. Co o tym sądzicie? Opłaca się? aa i co sądzicie o tym tylnym hamulcu?
Marcin86Poznan Napisano 7 Sierpnia 2016 Napisano 7 Sierpnia 2016 W poprzednim temacie o rower dałem ci link właśnie do tego typu roweru:)
Marcin86Poznan Napisano 8 Sierpnia 2016 Napisano 8 Sierpnia 2016 Za 700 stówek można zabrać korba fsa, nowy tylny hamulec i jeżeli faktycznie łańcuch to wszystko gra. Wymienił bym od razu kierownice ale możesz jakiś czas pośmigać. Poczekaj może ktoś inny wyrazi opinię a tym czasem zarezerwuj już rower i utarguj do 700 chociaż.
Swares574 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Napisano 8 Sierpnia 2016 Kierownice, mostek, opony, i koła bym zmienił bym na początek, następnie dokupił bym hamulec shimano deore na przód oraz odnowił bym ramę na jakiś "żywszy" kolor.
Mod Team Puklus Napisano 13 Sierpnia 2016 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2016 Mi stwierdzenie serwisowany na bieżąco kojarzy sie z tym że rower jest tak marny że trzeba przy nim kręcić non stop heh. Nie kupuj deore. A jak już to koniecznie nowe, koniecznie w sklepie, najlepiej w okolicy i koniecznie z pełną dokumentacja i przygotuj się na gwarancję :-P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.