exerdas Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Witam jestem nowy w środowisku rowerowym i chcąc zaoszczędzić na pieniądzach sam bawię się z moim rowerem zamiast oddawać go do serwisów. Ostatnio rozbierałem korbę i środek suportu bez kluczy oczywiście i wyciągłem wszystko poza jedną cześcią boczna do której daje się klucz wielowypustkowy (nie wiem jak sie ta część nazywa) u mnie była z plastiku więc próbowałem ją jakoś przeciąć i skończyło się na ucięciu całej części która wystaje z ramy a reszta tego dalej jest w ramie wkręcona. Chodzi mi dokładniej o metody jak to zniszczyć i przy tym nie zniszczyć ramy ani tego gwintu tam czy jak sie to nazywa na to na co się wkręca bo chwilowo zapomniałem. Próbowałem przeciąć to jakoś ale nie za bardzo mi to wychodzi. Jeśli ktoś mógłby mi doradzić co zrobić byłbym bardzo wdzięczny. Jestem otwarty na wszelakie propozycje
alagor96 Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Teraz, to już ciężko będzie coś poradzić. Ja kiedyś też byłem w podobnej sytuacji, tyle że mi się po prostu zjechały ząbki. Wziąłem brzeszczot i przeciąłem plastik w dwóch miejscach. Potem wyjąłem to co zostało i tyle.
Root Admin Mieciu Napisano 1 Maja 2016 Root Admin Napisano 1 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.