Zegzii Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Witam, jestem laikiem wiec prosze o wyrozumiałość planuje zakupić rower MTB cenowo w granicach 1800-2200, rower ma mi słuzyć do miasta oraz czasami do lasu. W sklepie rowerowym gdzie sprzedają głownie rowery marki KROSS, KELLYS, GIANT, SCOTT, ROMET, sprzedawca polecił mi KROSSA LEVEL B2 . Mam 185cm wzrostu oraz 84kg wagi, rama najlepiej L. Sprzedawca również polecał KROSS LEVEL R2.Jakie jeszcze Wy byście polecili rowery? Czy ten KROSS B2 jest w miare ok jak za tą cene? Osprzętowo wygląda dobrze?Z góry dziekuje i pozdrawiam
Daniu Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Jeden z najgorszych 'amortyzatorów', słabe hamulce (w tej cenie i tak nie będzie rewelacji), kaseta 8 rzędowa. Jak dla mnie słabo... Tutaj masz już dużo lepszy rowerek na amorku powietrznym. http://allegro.pl/rower-mtb-amulet-flash-29-21-kurier-gratis-i5192242100.html Rama 21 może być trochę za długa. Z tego modelu jest 19/21. Dla Ciebie odpowiednia byłaby raczej 20. Niestety nie wiem jaki masz przekrok.
Zegzii Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 Ok dzieki, a z tych marek co wypisałem wybralibyście coś ciekawego za tą kwote? Chciałbym przymierzyć na miejscu rower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.