Skocz do zawartości

[siodelko] Mtb do 150 zł

Filipek50

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie szkodzi, bo czy pupa polubi się z siodełkiem często wychodzi po wielu godzinach jazdy, przemierzenie często nic nie da. To jak w dobrym związku, musi być chemia ;)

• 5 tygodni później...
Napisano

Brooks, lekkie, do 150zł. Wybierz element, który nie pasuje. Podpowiadam,  ten na "B".

Wiem, bardzo porządne siodełka, ale nie róbmy z nich jednej jedynej poprawnej opcji.

Napisano

Wiem po sobie, że do siodełka trzeba się dobrać/dostosować. Przerobiłem 6 różnych i w każdym było coś nie tak. Nawet tak popularny Accent Derry mi nie podszedł. Nie stawiałem na wagę, a na wygodę. Ostatecznie padło na Selle Italia Shiver i narzekać nie mogę. Nie wiem jaka waga, to dla Ciebie lekkie ; Shiver waży praktyczne tyle, co podaje producent ( 250g ).. Tylko nie ten zwykły Shiver, a na magnezowych prętach i z wykończeniami @ kevlar.

Napisano

P.S Moje aktualne siodełko  SLR ma szerokość 131 i boli mnie od niego tyłem. Więc każde siodełko które ma szerokość 131 będzie dla mnie nie wygodne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...