Skocz do zawartości

[Amortytor] Rock Shox Tora Sl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.

Poproszę o pomoc w identyfikacji amortyzatora. Czy jest to Rock Shox Tora,Sl, Rocznik, model.amortyzator był chyba malowany, bo czy mógł być oryginalnie matowy?

Dzisiaj zakupiłem go na allegro, na amortyzatorze brak jest naklejek ze to jest rock shox tora.

Na rurze sterowej jest etykieta z numerem 39t80014692

Można wnioskować że skok jest chyba 800 lub zbieg okoliczności, reszta?

Trochę pytań ale mam nadzieję, że pomożecie.

Załączam jeszcze zdjęcie amortyzatora

post-164567-0-08183300-1370636487_thumb.jpg

Napisano

Który to może być rocznik?

Czy da się to odkodować po numseryjnym. Sory za pytania ale zrobiłem dzisaj bardzo spontaniczny zakup z allegro, wydawało mi się, że cena dobra.

Mam nadzieję, że mi będzie pasował.

Napisano

Z tego co udało mi się wynaleźć w zasobach internetu mogę stwierdzić, że były wersje matowy Tory SL.

Jednak wydaje mi się, że jest to wersja OEMowa.

Napisano

2i regulaminu

Oem czyli z demontażu?

W przszyłym tygodniu dam znać co to za ustrojstwo. Zobaczymy jaki stan techniczny i czy wart całych 200 zł.

• Mod Team
Napisano

tora jest ciężka, ale poza tym to pancernik, nie do zdarcia, nie łapią luzów raczej. Model SL o ie mnie moje neurony nie zwodzą miała tłumik MC i tak też chyba to na zdjęciach wygląda wiec tym bardziej warto.

Napisano

Na wadze zbytnio mi nie zależy, jeden obiad mniej i już bilans jest na zero :-)

Potrzebuję właśnie coś pancernego, tym bardziej że teraz mam suntour xcm hlo który słabo wybiera pomimo moich 90 kg :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...