germinal Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Hej! Mam pytania: Czy do korby Shimano DEORE FC-M590 można użyć zębatki Dartmoor TOTEM 32z ? Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Napęd 9 rzędowy. Są jakieś przeciwwskazania? I czy Dartmoor jest wart swej ceny? Dzięki za wyjaśnienia. Do góry
seraph Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Rozstaw śrub pasuje, więc założyć się da, ale czemu nie kupisz dedykowanej do Deore? Cena podobna bardzo...
germinal Napisano 26 Listopada 2012 Autor Napisano 26 Listopada 2012 Chce przełamać monopol SH, skorzystać z innego koloru i to Polska firma - przynajmniej coś w tym rodzaju, bo produkt pewnie wykonany tam gdzie SH. Po wymianie na Deore zaczął mi przeskakiwać łańcuch, zmiana łańcucha nic nie dała, a w tym czasie zmieniłem też kasetę, wiec stawiam, że trzeba wymienić zębatkę i chętnie skuszę się na inny niż czarny kolor.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.