Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za namową Adheda wygląda na to, że i ja dołączę na 1 dzień, najpewniej w piątek. Niestety na dłużej się nie uda. Trzymam kciuki za pogodę. Do zobaczenia. 

Napisano

Panowie i Panie, ten kto rezerwowal ten zlot chyba ma wtyki w Singltrek Centrum, bo akurat w tym samym czasie będzie chyba jak dotąd największa impreza na singlach - Singltrek Fest. :D

http://www.singltrekpodsmrkem.cz/singltrek-fest-july-5th-7th/?lang=en

Jak widać przedłużyli event z soboty na cały weekend! Zapoznajcie się z programem, tam będzie EKSTRA:

- mega trasy wiadomo

- mnóstwo ludzi czyli super atmosfera

- jeziorko obok centrum, ludzie juz ostatnio się tam kapali, jak jeszcze przygrzeje to nie ma opcji żeby tam nie wlezc

- samo Singltrek Centrum jest ekstra - polana, restauracja, prysznic dla nas i myjka dla rowerów

- na imprezie:

- darmowe testowanie nowych maszYnek Aganga i Authora, a mowie Wam ze byle czego nie dają, tylko topowe modele

- koncerty, piwo i jedzenie

W związku z tym proponowalbym (kazdy i tak wiadomo będzie jeździł gdzie będzie chciał) spędzić sobotę i niedzielę na singlach, a ewentualnie wczesniej i w piątek zrobić takie wycieczki.

Wiadomo i tak wszystko zależy od pogody ale oby się udała

Wyklepane z Nexus 7

Napisano

A nie będzie tak, że z okazji tej imprezy będą tłumy na singlach? Ja bym się tam wybrała w momencie kiedy będzie jak najmniej ludzi bo jeżdżenie po singlach całym stadem przerabiałam już ostatnio na maratonie i średnio mnie to bawi...

W ogóle mógłby mi ktoś przybliżyć jak to jest rozwiązane - z jednej strony górki jest singiel, którym się zjeżdża, a z drugiej strony jakaś większa ścieżka którą się podjeżdża z powrotem na górę?

Napisano

W ogóle mógłby mi ktoś przybliżyć jak to jest rozwiązane - z jednej strony górki jest singiel, którym się zjeżdża, a z drugiej strony jakaś większa ścieżka którą się podjeżdża z powrotem na górę?

Nie, nie nie, to nie jest żadna górka :) To są już góry i single są naprawdę na dość dużym obszarze, że może się tam  pomieścić mnóstwo osób. 

sps_mapa_2013_1.png

To są duże lasy, a single prowadzą do kilku miejscowości, wiec nie jest to żadna górka hehe :)

Napisano

Doba hotelowa pewnie od 12-13 ale jak przyjedziesz wcześniej tj. 9-10 to raczej nie powinno być problemu żeby zostawić gdzieś bezpiecznie bagaż i ruszyć na trasę.

Napisano

Niestety jak robi się tłoczno to zabawa się kończy. Ja nie lubię tam jeździć zbyt wolno, bo to zupełnie odbiera radość z jazdy, dlatego nie cieszy mnie ta singlowa impreza. :/

Single są i podjazdami i zjazdami. Niekiedy dojazdówki to szersze szutry lub nawet asfalty. Ścieżek może i jest dużo, ale kto był na singlu ze 2 razy ten wie, które są fajne i tam zazwyczaj się koncentruje ruch.

A w piątek kiedy planujemy zaczynać jeździć? Bo warto by pierwszy dzień przynajmniej razem zacząć, zapoznać się. :)

Napisano

A ma ktoś tracki na Garmina nie koniecznie z samego tylko z tego co obok  Singla tylko z tego co obok (wiem, że niektóre kawałki pieszych są ciekawe)  ?

Napisano

Proponuje środę czwarte inne ścieżki a w piątek i sobotę (jak będą już wszyscy) singla

faktycznie z ta impreza singla to nie do końca trafiliśmy:-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...