Erv Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Witam, szukam rowerku MTB d0 1500 zł. Znalazłem coś takiego http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-kelly-s-quartz.html z tym że jest on niedostępny w tym momencie. Możecie polecić jakiś rower z podobnej klasy osprzętem w tym przedziale cenowym? Nie jestem specem od rowerów także liczę na jakieś ciekawe propozycje. Teren po którym mam zamiar jeździć to głównie miasto i las. Czasem mam zamiar wybierać się na jakieś dłuższe wycieczki (2-4 dni) po jakimś bardziej urozmaiconym terenie. Mój wzrost 1.8m i waga 75kg.
Bajkowiec Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Ten rower dla ciebie dobry dodatkowo fajnie sie prezentuje Niewiem jak z ramą jaki musiałbyś mieć rame(rozmiar) Jednak jak miąłbym jeżdzić gdzieś dalej na pare dni to bym zbierał i wziął lepszy
bajus1997 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Poszukaj może jakas używke , kanleys ten dosć ciekawy , i fajny osprzęt. . A odnośnier nowych rowerów to kup może kands 1300 ale na disc. Ja mam i nawet nie żałuje , jak na swoją cene jest dość ciekawy , kosztuje nie całe 1300 zł
Przemek06 Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 http://allegro.pl/mtb-17-xc-maraton-hydraulika-gwarancja-i2605664521.html cena do uzgodnienia : )
Erv Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 A co powiecie o tym modelu? http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-kellys-quartz-black-2011.html#fragment-1 Lepszy niż ten poprzedni proponowany przeze mnie?
Avatarus Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Moim zdaniem jest to najlepszy wybór , lepszego osprzętu nie dostaniesz w tej półce cenowej(XCR+Full alivio). Ja bym brał póki jest dostępny
Erv Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 w takim razie jutro zamawiam jeśli nikt nic lepszego nie zaproponuje Zapomniałem spytać; jaka długość ramy będzie dla mnie odpowiednia? Ten Kelly's Quartz Black jest tylko dostępny z 21.5 cala. Czy to przypadkiem nie za dużo jak dla mnie? Swój wzrost i wagę podałem w 1 poście.
Avatarus Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Skoro 1.80cm to niestety będzie za dużo ;/
Erv Napisano 3 Września 2012 Autor Napisano 3 Września 2012 W takim razie jaką długość szukać? Pojeżdżę jutro po okolicy trochę może znajdę coś podobnego
m4ck Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Ja na twoim miejscu rozejrzał bym się na allegro, za 1500 zł można kupić całkiem fajne używki. rower SCOTT Scalle 80 (2592742097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. amor: Dart 2 (nie potega ale lepszy od XCT a osprzet Deore Ja też swój pierwszy rower kupilem nowy i bardzo tego żałuje bo rower nie był wart kwoty jaką na niego wydałem. Nawiązując do twojego pytania wedłóg mnie rozmiar ramy jaki powinieneś mieć to 17 -18.
Avatarus Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Jak od czasu do czasu góry to śmiało możesz wziąć 18" i w górę aż do 20 - ale najlepiej jakbyś miał okazję sam sprawdzić czy aby na pewno wygodnie się na nim czujesz bądź też czy czujesz się bezpiecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.