Skocz do zawartości

[1500] MTB pomoc

Erv

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

szukam rowerku MTB d0 1500 zł.

Znalazłem coś takiego http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-kelly-s-quartz.html z tym że jest on niedostępny w tym momencie.

Możecie polecić jakiś rower z podobnej klasy osprzętem w tym przedziale cenowym?

Nie jestem specem od rowerów także liczę na jakieś ciekawe propozycje.

Teren po którym mam zamiar jeździć to głównie miasto i las. Czasem mam zamiar wybierać się na jakieś dłuższe wycieczki (2-4 dni) po jakimś bardziej urozmaiconym terenie.

Mój wzrost 1.8m i waga 75kg.

Napisano

Ten rower dla ciebie dobry dodatkowo fajnie sie prezentuje

Niewiem jak z ramą jaki musiałbyś mieć rame(rozmiar)

Jednak jak miąłbym jeżdzić gdzieś dalej na pare dni to bym zbierał i wziął lepszy :)

Napisano

Poszukaj może jakas używke , kanleys ten dosć ciekawy , i fajny osprzęt. .

A odnośnier nowych rowerów to kup może kands 1300 ale na disc.

Ja mam i nawet nie żałuje , jak na swoją cene jest dość ciekawy , kosztuje nie całe 1300 zł

Napisano

w takim razie jutro zamawiam jeśli nikt nic lepszego nie zaproponuje :laugh:

Zapomniałem spytać; jaka długość ramy będzie dla mnie odpowiednia?

Ten Kelly's Quartz Black jest tylko dostępny z 21.5 cala. Czy to przypadkiem nie za dużo jak dla mnie?

Swój wzrost i wagę podałem w 1 poście.

Napisano

W takim razie jaką długość szukać?

Pojeżdżę jutro po okolicy trochę może znajdę coś podobnego :)

Napisano

Ja na twoim miejscu rozejrzał bym się na allegro, za 1500 zł można kupić całkiem fajne używki.

rower SCOTT Scalle 80 (2592742097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

amor: Dart 2 (nie potega ale lepszy od XCT

a osprzet Deore

Ja też swój pierwszy rower kupilem nowy i bardzo tego żałuje bo rower nie był wart kwoty jaką na niego wydałem.

Nawiązując do twojego pytania wedłóg mnie rozmiar ramy jaki powinieneś mieć to 17 -18.

Napisano

Jak od czasu do czasu góry to śmiało możesz wziąć 18" i w górę aż do 20 - ale najlepiej jakbyś miał okazję sam sprawdzić czy aby na pewno wygodnie się na nim czujesz bądź też czy czujesz się bezpiecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...