akkwlsk Napisano 9 Października Napisano 9 Października Godzinę temu, rambolbambol napisał: Bardzo dobrą opcją jest też Marin Muirwoods, który spokojnie grube opony też przyjmnie. Od strony geometrii to nawet lepszą, jeśli mówimy o roczniku od 23 w górę Cytuj
leejoonidas Napisano 9 Października Napisano 9 Października (edytowane) To samo chciałem napisać że Muirwoods 2023 jest lepszą opcją, kilka tysięcy kilometrów zrobiłem na tym modelu i mimo miesiąc temu sprzedałem go, to jakbym miał teraz kupić coś podobnego to ponownie wybrał bym Muirwoodsa 2023. Edytowane 9 Października przez leejoonidas Cytuj
Roballinho Napisano 9 Października Napisano 9 Października (edytowane) @rambolbambol Dla ciebie to ja mam Gienka IO, ale musisz poczekać, aż mi się znudzi. Jedyny problem jest w tym, że nie wiem kiedy to nastąpi, bo bardzo sie polubiliśmy. Edytowane 9 Października przez Roballinho 1 Cytuj
artoor Napisano 10 Października Napisano 10 Października Komuś, gdzieś zawadza ramset Surly Ogre w eMce, najlepiej w Champagne Supernova? Cytuj
Roballinho Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Chyba miałbym problem, żeby sięgnąć do pedałów... 1 Cytuj
kazafaza Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Kable to chyba od tandema musiałeś zadać? 🤡 Heheszki na boczki, ładnie i klasycznie wyszło, podoba się czerwone podmostkowo, ja bym jeszcze dodał żółte i czerwone śruby pod rejnoldsową wlepkę gdzie-się-da aby ocieplić wizerunek nieco, nawet końcówki pancerzy też bym wrzucił w kolorze 👍 1 Cytuj
Jareczek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu No dobra, nabrałem wszystkich, rama jest w rozmiarze 49 z kołami 16 cali Na poważnie - na razie wersja ostateczna, inaczej grozi mi bankructwo Muszę się przestawić z gripshiftów, szerokiej kiery, grubych opon i Bombera. Dziwne wrażenie w czasie pierwszej jazdy. GT szedł jak czołg, tu potrzeba finezji. Stery do zajechania, potem wjadą nowe. Te FSA na kulkach ponoć takie sobie. Jutro ustawianie siodełka, sztycy, obklejenie miejsc wrażliwych naklejkami i można zacząć pedałować. 1 Cytuj
olo850 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Z ciekawości ile masz wzrostu? Chyba jesteś dobrym kandydatem do przetestowania 32er, masz szanse zostać pionierem w Polsce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi