akkwlsk Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, rambolbambol napisał: Bardzo dobrą opcją jest też Marin Muirwoods, który spokojnie grube opony też przyjmnie. Od strony geometrii to nawet lepszą, jeśli mówimy o roczniku od 23 w górę Cytuj
leejoonidas Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) To samo chciałem napisać że Muirwoods 2023 jest lepszą opcją, kilka tysięcy kilometrów zrobiłem na tym modelu i mimo miesiąc temu sprzedałem go, to jakbym miał teraz kupić coś podobnego to ponownie wybrał bym Muirwoodsa 2023. Edytowane 2 godziny temu przez leejoonidas Cytuj
Roballinho Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowane) @rambolbambol Dla ciebie to ja mam Gienka IO, ale musisz poczekać, aż mi się znudzi. Jedyny problem jest w tym, że nie wiem kiedy to nastąpi, bo bardzo sie polubiliśmy. Edytowane 56 minut temu przez Roballinho Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi