Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kombinujcie kombnujcie przyjdzie wiosna to sie zwrównam z Waszym dystansem a i Was przegonie :lol:

jak kupisz sobie napęd rakietowy :)

pozdrawiam

:):)B)

Napisano

a ja nie wiem ile mam, bo licznik zdemontowałem, ale mysle ze cos koło 700-800km, ale ja tez Wam jeszcze pokaże :D

Napisano

U mnie na liczniku w tym roku już 150 km (czyli do zaplanowanej granicy 7 tys. km jeszcze sporo brakuje)

:lol:

Napisano

Ja mam teraz na liczniku 450km i na tym koniec ;). Zwichnięty staw skokowy... 3 tygodnie w gipsie. Zanim wróce do jazdy to już będzie wiosna w pełni, a ja bez formy ;)

Napisano

Ja mam teraz na liczniku 450km i na tym koniec :). Zwichnięty staw skokowy... 3 tygodnie w gipsie. Zanim wróce do jazdy to już będzie wiosna w pełni, a ja bez formy :)

A tam będzie wisona póki co daleko jej do nas

Napisano

No to zaczynamy. U mnie juz cieplo sie zrobilo 21*C w sloncu. Coprawda moja trasa jeszcze nieprzejezdna ale wybralem sie dzisaj pierwszy raz od prawie 3m-cy na rower(WRESZCIE) stym ze pojezdzic po miescie bo jak wspomnialem trasa zasypana. I tak zaczalem ten rok 30km - na rozgrzewke przed sezonem ktory sie dla mnie juz zaczyna :-)

Gość Gość
Napisano

0,5 ;p kolo domu jezdzilem <rotfl> :)

Napisano

Wczoraj, pierwsza tegoroczna jazda (nie licząc małych po lesie wycieczek) 43 km. To chyba juz początek w takim razie? :)

Napisano

Spuchłes czy jak ;)

nie no probolwame wyjechac na ulice wtedy ale byla taka chlapa ze tylko probowalem ;p duzo sniegu i to takiego mokrego ze jak na niego najedziesz to sie roz jezdza we wszystkie strony i cie slizga; ] nie za fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...