Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

OK, OK... Coz za wydelikacone towarzystwo :D Juz nawet pomarudzic troche nie mozna :)

Zdawa mi sie ze Palme Wieku bedzie dzierzyl Jurasek bo wyrazal chyba zainteresowanie pojawieniem sie...

OSTRO!

I.

Napisano

Po 8 browarach wszelkie różnice wiekowe ulegną rozmyciu... a tam na fotkach widział żem że z kurka leją Tyskie, znakomity napój izotoniczny z mojej mieściny z której pochodzę!!! <jupi>

• Root Admin
Napisano

41 lat? toż to młody ... jeszcze w klimacie siedzi... mój tatuś ma 45.... a przeciez dopiero co jeździł ze mną na xtc2 i 3 jak miał 40-41...

Napisano

No witam wszystkich. Kaska wplacona i jesli nic nie stanie na przeszkodzie to sie stawie. W tych okolicach bylem raz i naprawde fajna wycieczka byla. W gore podjezdalo sie calkiem fajnie, na zjezdzie chwila nieuwagi, braku umiejetnosci i otb jak malowany:), na szczescie tylko troche sie potluklem i moglem jechac dalej. Musial ten moj lot fajnie wygladac bo znajomy co jechal za mna i to widzial az pobladl :):P . Teraz zeby nie narobic sobie i reszcie balaganu przytule sie do tylow, albo wybiore lajtowy wariant trasy. Do wyjazdu skompletuje natomiast zestaw ochraniaczy.

Napisano

Trasy są naprawdę ekstra. Lisy, wiewiórki i niebieskie ptaki na trasie :).

Co do trudności to ja najpoważniejszą kontuzję odniosłem przenosząc rower przez drzewo ktore leżało w poprzek trasy. Rower przerzuciłem a stawiając nogę centralnie trafiłem na sęk z drugiej strony drzewa którego nie mogłem widzieć. Skutek rozcięta noga centralnie na zgięciu pod kolanem.

Ale "poranne dziwki" zrekompensowały mi wszystkie niedogodności trasy :D

p8020227al5.th.jpg

p8020221fb8.th.jpgp8020223hs4.th.jpgp8020230sz3.th.jpg

p8020224cg5.th.jpgp8020226ot7.th.jpgp8020225cv1.th.jpgp8020222gv9.th.jpg

p8020232ab5.th.jpgp8020233jw4.th.jpgp8020229gb0.th.jpg

p5100086sf4.th.jpgp5100056yn6.th.jpg

pic00799yk4.th.jpgpic00813zk9.th.jpg

Kilka fotek z ubiegłorocznego wypadu :P

Napisano
No witam wszystkich. Kaska wplacona i jesli nic nie stanie na przeszkodzie to sie stawie. W tych okolicach bylem raz i naprawde fajna wycieczka byla. W gore podjezdalo sie calkiem fajnie, na zjezdzie chwila nieuwagi, braku umiejetnosci i otb jak malowany:), na szczescie tylko troche sie potluklem i moglem jechac dalej. Musial ten moj lot fajnie wygladac bo znajomy co jechal za mna i to widzial az pobladl :):P . Teraz zeby nie narobic sobie i reszcie balaganu przytule sie do tylow, albo wybiore lajtowy wariant trasy. Do wyjazdu skompletuje natomiast zestaw ochraniaczy.

nie wiem gdzieś ty jechał i z kim ale ja w tym rejonie na rundkach typowo turystycznych które też mają być na zlocie nigdy nie myślałem o ochraniaczach...

• Mod Team
Napisano
Trasy są naprawdę ekstra. Lisy, wiewiórki i niebieskie ptaki na trasie :).

Co do trudności to ja najpoważniejszą kontuzję odniosłem przenosząc rower przez drzewo ktore leżało w poprzek trasy. Rower przerzuciłem a stawiając nogę centralnie trafiłem na sęk z drugiej strony drzewa którego nie mogłem widzieć. Skutek rozcięta noga centralnie na zgięciu pod kolanem.

Ale "poranne dziwki" zrekompensowały mi wszystkie niedogodności trasy :D

p8020227al5.th.jpg

p5100086sf4.th.jpg

Kilka fotek z ubiegłorocznego wypadu :)

BUhahahahHAHAHhahah :):P:D

No "ranna dziwka" poprostu RZADZI!!! Takie fotki zawsze ustawiaja mi dzien. Jeszcze lepsze moze byc tylko OTB w bloto po kolana.

Ale, ale... Skad Wy tam macie taka fajna "latarnie morska" w gorach??? Pamiatka z topnienia lodow :P:D ??

OSTRO!

I.

Napisano

Hey Tobo:

Dojechalismy samochodami do Stronia Slaskiego, do gospodarstwa agroturystycznego Raj Pstraga i stamtad w gory, przez przelecz Dzial. Wlasnie przy zjezdzie z tej przeleczy strasznie trzesie, mialem zle ustawiony amor i maly blad i otb. Nie to ze trasa specjalnie trodna, po prostu moj blad, a ochraniacze mysle, ze i tak sie przydadza. Wiem o tym, ze ma byc to wyjazd raczej rekreacyjny, ale dla kazdego co innego to oznacza, ja raczej slabo zjedzam, a w gorach o wolne i bezpieczne zjazdy raczej ciezko, wiec lepiej sie zabezpiecze. Jesli bedzie latwo i przyjemnie to sie nie przydadza, ale lepiej miec niz zalowac. U mnie teren nie kamienisty powiedzial bym raczej korzenno-blotno-piaskowy ale za to miejscami ciekawy i pare gorek tez jest, na codzien tylko w kasku smigam, a w gorach na rowerze bylem dopiero 3 razy, wiec doswiadczenia gorskie slabiutkie. Dlatego tez jakies ochraniacze beda przynajmniej na zjazd.

• Root Admin
Napisano

weź weź ochraniacze... ja też biorę :) i kask fulla, a najlepiej rower do dh... :P

tylko pamiętaj, żeby ustawić zawieszenie, bo bez tego ani rusz.

swoją drogą, ja i moja żonka też bedziemy z TwG jechać

Napisano
Jeszcze lepsze moze byc tylko OTB w bloto po kolana.

Jeśli OTB, to znacznie bardziej prawdopodobne, że w błoto po ramiona :)

Napisano
BUhahahahHAHAHhahah :):P:D

No "ranna dziwka" poprostu RZADZI!!! Takie fotki zawsze ustawiaja mi dzien. Jeszcze lepsze moze byc tylko OTB w bloto po kolana.

Ale, ale... Skad Wy tam macie taka fajna "latarnie morska" w gorach??? Pamiatka z topnienia lodow :):D ??

OSTRO!

I.

To jest nasza ODRESTAUROWANA wieżyczka widokowa ! :P Chluba Gór Sowich :)

Napisano

Oni są fuuuu mają włosy ;):) Kubuś jest tylko gładki jak pupa niemowlęcia ^_^ mam gładsze nogi od dziewczyn w klasie :D

Haha i widzę, że się znalazło foto jak nawrotek kocha rower <3 heh

Panowie może zrobimy objazd trasy w maju w "starej ekipie" czyli takiej jak z tamtego wypadu? :)

Aaaa i zapomniałem o tym singletracku - kto trzymał ręce na rogach jadąc po nim? ;D Haaa

Tamten wypad był najlepszy z dotychczasowych jazd :)

Napisano

a mi się wydaje, że paru panów pewnie pobije kobiety jeśli chodzi o czas spędzony w łazienkach ;)

niestety nam szybciej włoski na nogach odrastaja :):D:D

Napisano

a mnie Wy mendy nie zabierzecie, Wy chamy jedne, męska komitywo?!

Tyskacz jest fee.

Co do golenia nóżek, mi raz na kilka dni wystarczy na szczęście ;)

Nawrot, nie zachowuj się jak metro... nie wszyscy muszą wiedzieć :)

tak w ogóle, do zlotu kilka miesięcy, naszą śliczną latarnie morska w której niemiaszki kupują małe wódeczki może zdmuchnąć do tego czasu :bunny:

Napisano

Owszem, bo my wolimy chłopców, dziewczyny nas odpychają ^_^ Haha chłopaki nie bijcie mnie za wyjawienie prawdy ;)

No jestem metro i jestem dumny z tego :) Rano potrzebuję 45 minut w łazience ;D

Chamy się pisze - chamować znaczy odwalać chamstwo natomiast hamować - spowalniać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...