Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W jakich latach Shimano produkowało grupę Rarytas? Pytam, bo co jakiś czas na allegro pojawia się jakiś komponent Shimano Rarytas :):icon_mrgreen::icon_mrgreen:

Napisano

Mniej więcej w okresie, kiedy amerykanie mieli płynąć na księżyc - była to limitowana edycja dla nasa. Mieli przeprowadzić próbę jazdy na rowerze w tamtych warunkach, ale ostatecznie z powodu opadów deszczu na księżycu zrezygnowali - nie chcieli się moczyć :):icon_mrgreen:

Napisano

Fajnie, jakby jeszcze zdjęcia dał, co to w ogóle za opony gwoździuje :D I jak to od środka zabezpiecza, jaka szerokość.. Tak, to nikt tego nie kupi. W dodatku z opisu wynika, że to cena za komplet, a z cennika, że za sztukę. Można wybrać specjalny bieżnik. To co on, sam żłobi formę, tka oplot i zalewa go gumą ^_^? Dziwny koleś :P

A te ramcie.. Grand.. Nie wiem, czy to na pewno cromoly tak tanio, czy wysokowęglowa jednak..?

Napisano

Szkoda że pierwszy bez piwotów... tak to bym nawet się nie zastanawiał... :( A drugi z platformą TPC i bordowy... szkoda że nie zwykła czarna wersja :( Trudno trzeba czekać dalej ale widać że sezon wyprzedaży się zaczyna :woot:

Napisano

Już w czasie wakacji widziałem kilka razy MRD za niespełna 1000zł, nówka :)

Trzeba szukać i polować na okazje ;]

Napisano

Cena pewnie taka atrakcyjna bo brak gwarancji a amortyzatory sa sprowadzane zza granicy, sam mialem kupowac tam r7 starszy rocznik za 620 zl ale ktos mnie ubiegl ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...