Adik Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Dziś zapalałem z kumplem auto na "pych", odbyłem ostatnią jazdę przed egzaminem {środa} a i uruchomiłem zimówkę. To znaczy prawie uruchomiłem bo nie wiem jak to się stało ale wygiąłem średnią zębatkę 36 i to tak solidnie. Zapomniało mi się że tarcze trzymają się przy korbie na dwóch śrubach, chyba za mocno zakręciłem i mam teraz falowaną stalową tarczę. Czekam na te śruby KCNC do korby...
Ecia Napisano 3 Marca 2008 Autor Napisano 3 Marca 2008 Zimówkę u progu wiosny? Oryginalna koncepcja Pozdrówko awangardowe
IVANVII Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Właśnie przyjechałem z Olsztyna /oczywiście rowerem/,ale nie tego gdzie prezydent tą Panią na ratuszu.... tylko naszego, jurajskiego. Czytam sobie posty w nierowerowym temacie wojsko...
fallout Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Kupiłem siodło Kbix Ultraform Prorace, waży 286g i zapowiada się świetna współpraca z moim tyłkiem
Ciastkorz Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 dziś wybiłem palec na wfie ;P i dostałem maila z centrumrowerowe.pl że linki zostały wysłane.
gerus Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 78 km z okazji rekolekcji Bieniszew, Kamienica czyli błotko w pełnej okazałości Strat brak w stosunku do ostatniego wyjazdu Pare fotek: I na koniec mała zagadka:) Kto z was zgadnie co to jest... I kupiłem fajna ramkę na allegro:) Zaczymamy składanie drugiego roweru
Adik Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Zimówkę u progu wiosny? Oryginalna koncepcja Pozdrówko awangardowe A no zimówka to jest w hierarchii, flagowy rower już dawno śmiga ale owa zimówka jest w lekkiej specyfikacji, ważaca tyle samo co Cube i mająca dużo dobrych czesci. Trzeba sobie pojezdzic trochę inną maszyną bo nudno tak cały czas jednym rowerem Zębatka 36 przeszła kurację młotkiem, wyprostowałem ją trochę i zaraz wmontuję... Kiedy Orkan Emma sobie pójdzie to trzeba bedzie się karnąć jakiś dłuższy dystans, no chyba ze zapowiadany snieg odwiedzi Polskę w weekend...
Kuku Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 ja dziś zrobiłem pętelkę ładną po lasach kobiórskich - Promnice i okolice, 30km ładnym tempem w lekkim deszczyku później umyłem maszynkę i gitarra :]
Mod Team bogus Napisano 3 Marca 2008 Mod Team Napisano 3 Marca 2008 Ja mam za tydzień rekolekcje to sobie pojeżdżę. A przynajmniej mam taką nadzieję.
Rudd Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 I na koniec mała zagadka:) Kto z was zgadnie co to jest... "Lazurowe wybrzerze" pod Koninem, obok ciepłowni. Pojadę tam w tym roku
lukashs Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 ja z okazji pomylenia trasy zrobiłem 95km AVS 27km/h troche wiało ;/
gerus Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 "Lazurowe wybrzerze" pod Koninem, obok ciepłowni. Pojadę tam w tym roku Ta Jak bedziesz jechał to daj znac. Daleko nie mam, całe 10km od domu:) Ramka to Cube LTD. Skladam rower dla taty
bartek_1990 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 "Lazurowe wybrzerze" pod Koninem, obok ciepłowni. Pojadę tam w tym roku Jakoś w zeszłe wakacje mielismy tam jechac z Ostrowa, ale nie wypaliło A dzisiaj jeszcze odpoczywam po sobotnim Biegu Piastów
gerus Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Jakoś w zeszłe wakacje mielismy tam jechac z Ostrowa, ale nie wypaliło A dzisiaj jeszcze odpoczywam po sobotnim Biegu Piastów A nie pod Turek czasem? Tam jest takie same
bartek_1990 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Ano faktycznie, pod Turek W każdym razie jezioro podobne W wakacje można by sie przejechać
WojteK! Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Chłopaki (dziewczyny oczywiscie też) jak bedziecie w tych stronach to mozemy umówić sie na wspólną jazdę. Ja i gerus mozemy zaplanować jakąs traske pozdrawiam
bartek_1990 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Do wakacji jeszcze trochę czasu, jak będę coś planował, to na pewno sie odezwę Co do traski to sie zobaczy, bo to pewnie będzie akcja przyjedziemy, spotkamy sie i wracamy
DuzyMarek Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Dzisiaj udało nam się wreszcie spotkać z Bierą i zrobić kilka km - wieczorna wycieczka z atrakcjami. Najpierw musieliśmy poskładać moją przerzutkę, bo wczoraj mało co nie zgubiłem górnego kółka, ale za to już dzisiaj w czasie serwisowania zapodziałem tulejkę i Biera mnie ratował jakiś starym lxem. Pod koniec naszego wypadu złapał nas spory deszcz i lekkie gradobicie. Na szczęście po 3 minutach byliśmy już na napotkanej stacji i popijaliśmy... kawkę, a co . EDIT: No i byłym zapomniał - pierwsza gleba w spdach zaliczona . Prędkość oczywiście 0 i wylądowałem w podmokniętej trawie
Mathieo Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 I wy zostawiliście rowery przed barem :) :) :w00t: :w00t:
omen Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 W końcu powróciłem po 2 miesiącach nieobecności na forum. Dziś 76km z tego jakieś 20 z terenie, a na koniec 1 gleba w tym sezonie. Najlepsze jest to, że nie wiem dlaczego wylądowałem na ziemi. :] licznik do kasacji a reszta ok. Straty w ciele to opuchnięta rzepka prawego kolana.:]
DuzyMarek Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 I wy zostawiliście rowery przed barem Nie przed barem, ale na stacji benzynowej naszpikowanej kamerami, to raz. Rowery mieliśmy na wprost naszego stolika, to dwa. Mój stał "na wierzchu", więc zanim by ktoś zdążył nań wsiąść już byśmy przy nim byli gotowi na wszystko , to trzy. Skąd Ci w ogóle mogło przyjść do głowy, że zostawilibyśmy rowerki bez opieki, to cztery. Pozdrawiam, to pięć .
andi333 Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Wymieniłem kiere na prostą + mostek o Omen kupe lat
kantele Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 ja ostatnio nie robiłam nic rowerowego... ale za to byłam przez tydzień w Zakopanem, uczyłam się jeździć na snowboardzie zakochałam się. wziąwszy pod uwagę, że w Tatrach byłam chyba tylko raz i to za bardzo młodu... to tak jakbym tam była pierwszy raz jest cudownie pięknie dziko wspaniale bosko... brakuje przymiotników zwłaszcza na widoki na Kasprowym... kilka fotek tu http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=3982&st=920&gopid=460997entry460997 no i chyba złapałam bakcyla... projekt kupna kolarki na razie poszedł w odstawkę na rzecz kupna sprzętu do snowboardu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.