Skocz do zawartości

[ankieta] prośba o poświęcenie chwili czasu

hudy

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Wypełniona

Można wiedzieć do czego jest ta ankieta? Czyżby temat pracy był "wpływ reklamy na konsumenta i zyski z sprzedaży?"

Napisano

Nie potrafię powiedzieć dokładnie, ale właśnie chodzi o wpływ reklamy na konsumenta ;)

• Mod Team
Napisano

Reklamy Axe jeszcze nie są takie straszne. Mnie teraz strzasnie denerwują te głupie reklamy Plusa. To ich marne śpiewanie doprowadza mnie do szału ;)

Napisano

Ktoś miał pomysł na reklamę Axe i ten pomysł się sprawdził. Przykuła ona uwagę potencjalnego odbiorcy, a oto przecież chodzi w dzisisejszym świecie. Mi podoba się ostatnio reklama Media Marktu z mikołajem w toalecie, gdy dzwoni mu telefon ;)

Napisano

dezodorant axe naprawdę działa: Psiknąłem w twarz siostrze, a ona się na mnie rzuciła*

A tak serio to mi się podobają reklamy axe

1. działają

2. miło popatrzeć:)

wprawdzie nie spowodowały że kupiłem ich dezodorant (ani mnie nawet nie korci) - ale jakbym stanął przed półką z dezodorantami - kto wie;) choćby dla hecy;)

made by bash.org.pl

Napisano

Nie są złe przecież :) Popatrzcie na reklamy takich produktów jak: Dosia, Vizir, Vanish i generalnie środki czystości albo TESCO (ta rodzinka debili klaszcząca i skacząca przy kasie buhahhahaha, śnią mi się po nocach ;))

PS: Wypełnione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...