marcin1212 Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja wczoraj kupiłem klamki i hamulce LX z nowymi okładzinami clarksa od KILLO za 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wczoraj zrobiłem 235 km, Tychy - Częstochowa, Częstochowa - Tychy. Gdyby nie pech to dokręciłbym do 250 km... Więcej jest w temacie o wycieczce do Częstochowy. Aha! Kask uratował mi łeb, bo tak to mogłoby być ze mną krucho, jest teraz lekko wgnieciony... Tak że kaski na głowy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jestem miszczem mocy. Zdjęcie kół, opon i zmiana na kontendery + wstępne pompowanie + założenie kółek = 15minut niecałe Szkoda że będę je zdejmować godzinę ale trudno się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 zamalowałam wszystkie rysy na rowerze (a sporo ich jest) więc wygląda prawie jak nówka (mimo ze ma 3 tygodnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A ja uciekam na wakacje rowerowe ;] Zobaczycie mnie w okolicach ustronia Do piątku papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 z rowerowych zabieram sie do czyszczenia bika po maratonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A na solarium już nie idziesz ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Juz byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 psy srają na trawnikach , a buty SPD znakomicie to gówno łapią w zafajdanych butach wracam do domu , grzeczne przepraszam do pani nadzorującej pieska , a ona : można jechac ulicą , az sie we mnie zagotowało : a twój pies nie musi srac na chodniku gdybym miał telefon do SM to niezła draka mogłaby sie rozwinąć stara szprycha i szczoteczka do zębów , odkażanie domestosem , mycie pedałów uff śmierdząca sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Hehehe! Jurasek trzeba było zrobić tę akcję z "Dnia świra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ja reanimuje rower po rzeźni na maratonie w Komanczy. ehh cale okablowanie do wymiany na nowe [linki, pancerze, koncowki] serwis suportu bedzie trzeba zrobic, czyszczenie manetek od srodka, regulacje przerzutek, nowe klocki hamulcowe kupic, nowy zacisk sztycy kupic, nowa owijke zalozyc, hak wyprostowac, wyczyscic i przesmarowac stery... tyle zostalo z moich klockow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wilku troche pracy Ciebie czeka ja na razie z rowerowych nic nie zrobiłem ale chyba wreszcie wybrałem aparacik musze tylko kupić. Wybrałem Canona A570 IS według mnie będe z niego zadowolony. I jeszcze ostatnia najważniejsza chyba dzisiaj rzecz. Wreszcie mi sie udało dostać moją ukochaną koszulke Northwave hearta w moim rozmiarze i kolorze pasującym od Spidera naprawde polecam. Wszystko załatwione teraz tylko czekać na wysyłkę od niego. DZIĘKI SPIDER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Świetnie ! Czyli temat w mazowieckim do zamknięcia/usunięcia? Pozdrówko z owacjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wilku gdybyś nie kłądł roweru na stronie przerzutki nie musiał byś prostowac hak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 No to Wilku masz roboty trochę. Tylko nie mogę zrozumieć po zacisk sztycy musisz kupić? Bo nie wiem jak można to uszkodzić Po takim błocie warto jeszcze do piast zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ecia można zamknąć temat w mazowieckim jak i w giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A na solarium już nie idziesz ? xD Masz odpowiedz pod swoim postem psy srają na trawnikach cóż za słownictwo Wiesz Jurasek gdybyś przerzucił się na drogę to tam tez by zaczeły srać , nie znasz dnia ani godziny kiedy zaatakuje cie klocek Wilku to są klocki z SD-7 ?? P.S Czyszczenie bika prawie skończone zostało tylko nasmarować łancuch i umyć koła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 tyle zostalo z moich klockow: Ulalala ladnie zjechane. Obrecz musiala tez zdrowo dostac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Wyruszyłem na pogrom szos i zrobiłem 63km ze średnią 24,5, ale to razem z przebijaniem przez miasto 2 razy, chodniczkami suport trzeszczy, pedały skrzypią, napęd hałasuje, pod tym względem nie znoszę szosowych opon. Wszystko słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 hak byl juz skrzywiony przed startem, wygialem go 2 dni przed maratonem na treningu na Chryszczatej, a zacisk mi pekl kalloya... to juz drugi, nigdy wiecej go nie kupie. wole miec 4g. wiecej ale za to porzadny accent light tak to sa klocki z avidow sd7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 77 stron, ładna, okrągła liczba . Nadszedł czas na... reedycję Pozdrówko zamykające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.