hyzy1992 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Hej! Zastanawiam się nad kupnem pierwszego gravela dotychczas jeździłem na rowerze crossowym, a teraz mam ochotę porobić sobie trasy po 50 wzwyż. Znalazłem ofertę na rower unibike geos za 6500 zł, ale zastanawiam się, czy w tym budżecie znajdę coś lepszego. Szczerze to budżet do 5k bardziej by mnie interesował. Zależy mi na tym, żeby osprzęt był grx oraz, żeby caly rower był z tym osprzętem. Oczywiście waga jak najniższa. Nie znam się rowerach, wiec prosiłbym o rady. Pozdrawiam Cytuj
Mihau_ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cytat Zastanawiam się nad kupnem pierwszego gravela dotychczas jeździłem na rowerze crossowym, a teraz mam ochotę porobić sobie trasy po 50 wzwyż Gdzie jest zapisany zakaz jednorazowej jazdy powyżej 50 km na rowerze crossowym? Cytuj
StrayRider Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu W granicach 5k zł jest obecnie dostępny: KROSS ESKER 6.0 GEN 2, jak na pierwszy gravel jest to bardzo dobra oferta i zostaje 1k zł na akcesoria Cytat ale zastanawiam się, czy w tym budżecie znajdę coś lepszego do czegoś co było by zauważalnie lepsze to trzeba było by dołożyć do budżetu z 30-40%. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi