JWO Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Nadejszla wiekopomna chwila... ze trzeba wymienic klocki w hamulcach. Rower: Mtb enduro. Hamulce: M8120. Aktualne klocki: N03A-RF. Umiejetnosci: czerwone single, bez wysokich lotow. Przegladajac internety widze ze jest nowsz/drozszy p-type. Roznica to lekko ponad 10euro. Czy wyzsza cena to efekt nowosci, czy rzeczywiscie cos dostane w zamian? Te ktore mam, jak dotychczas wystarczaja. Jedyny minus to 'wycie' jak sa mokre i nierozgrzane. Cytuj
marcin_ostrów Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) EBC Gold. Radiatorkami się nie przejmuj Edytowane 16 godzin temu przez marcin_ostrów Cytuj
Tyfon79 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Nie wiem o co biega z jakimiś typami natomiast wiem, że trzeba kupić po prostu na 4 tłoki gdzie często najprościej oznaczają pod Saint/Zee dla przykładu. Japońce nic tu nie wymyśliły a same klocki mają bardzo dobre. Cytuj
JWO Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Tak dla jasnosci jezeli chodzi o typy: Cytuj
Tyfon79 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Ja już wyrosłem z radiatorków takich czy innych, które nie dają mi zupełnie nic poza większą kasą. Cytuj
JWO Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Tylko im mniejsze umiejetnosci tym klocki sie bardziej grzeja Cytuj
marcin_ostrów Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Weź sobie EBC goldy na próbe chociaż, naprawdę nie pożałujesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi