JWO Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Nadejszla wiekopomna chwila... ze trzeba wymienic klocki w hamulcach. Rower: Mtb enduro. Hamulce: M8120. Aktualne klocki: N03A-RF. Umiejetnosci: czerwone single, bez wysokich lotow. Przegladajac internety widze ze jest nowsz/drozszy p-type. Roznica to lekko ponad 10euro. Czy wyzsza cena to efekt nowosci, czy rzeczywiscie cos dostane w zamian? Te ktore mam, jak dotychczas wystarczaja. Jedyny minus to 'wycie' jak sa mokre i nierozgrzane. Cytuj
marcin_ostrów Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) EBC Gold. Radiatorkami się nie przejmuj Edytowane 5 godzin temu przez marcin_ostrów Cytuj
Tyfon79 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie wiem o co biega z jakimiś typami natomiast wiem, że trzeba kupić po prostu na 4 tłoki gdzie często najprościej oznaczają pod Saint/Zee dla przykładu. Japońce nic tu nie wymyśliły a same klocki mają bardzo dobre. Cytuj
JWO Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Tak dla jasnosci jezeli chodzi o typy: Cytuj
Tyfon79 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja już wyrosłem z radiatorków takich czy innych, które nie dają mi zupełnie nic poza większą kasą. Cytuj
JWO Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Tylko im mniejsze umiejetnosci tym klocki sie bardziej grzeja Cytuj
marcin_ostrów Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Weź sobie EBC goldy na próbe chociaż, naprawdę nie pożałujesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi