JWO Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Nadejszla wiekopomna chwila... ze trzeba wymienic klocki w hamulcach. Rower: Mtb enduro. Hamulce: M8120. Aktualne klocki: N03A-RF. Umiejetnosci: czerwone single, bez wysokich lotow. Przegladajac internety widze ze jest nowsz/drozszy p-type. Roznica to lekko ponad 10euro. Czy wyzsza cena to efekt nowosci, czy rzeczywiscie cos dostane w zamian? Te ktore mam, jak dotychczas wystarczaja. Jedyny minus to 'wycie' jak sa mokre i nierozgrzane. Cytuj
marcin_ostrów Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowane) EBC Gold. Radiatorkami się nie przejmuj Edytowane 20 godzin temu przez marcin_ostrów Cytuj
Tyfon79 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Nie wiem o co biega z jakimiś typami natomiast wiem, że trzeba kupić po prostu na 4 tłoki gdzie często najprościej oznaczają pod Saint/Zee dla przykładu. Japońce nic tu nie wymyśliły a same klocki mają bardzo dobre. Cytuj
JWO Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Tak dla jasnosci jezeli chodzi o typy: Cytuj
Tyfon79 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Ja już wyrosłem z radiatorków takich czy innych, które nie dają mi zupełnie nic poza większą kasą. Cytuj
JWO Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Tylko im mniejsze umiejetnosci tym klocki sie bardziej grzeja Cytuj
marcin_ostrów Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Weź sobie EBC goldy na próbe chociaż, naprawdę nie pożałujesz. Cytuj
pecio Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu Radiatory na klockach to bardziej efekt psychologiczny. Chcesz mieć dobre klocki to kup Galfera , chcesz zajxxxste to bierz zielonego Galfera lub czerwone Trickstuffa. Reszta przy nich to padaczka. Jedyny ból - znikają w oczach , ale coś za coś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi