bob555 Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia @rysib Widzę że korzystasz z BSC200. Mam takie pytanie: czy w trybie nawigacji można jakoś zoomować mapkę? Cytuj
wojtekdu Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Skupcie się na temacie. Jeśli zamierzasz pytać o BSC200 otwórz temat i pytaj. Ten temat dotyczy GEOID CC600. 1 Cytuj
Marinbiker Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia (edytowane) W dniu 10.04.2025 o 13:36, TheJW napisał: A w Garminie po zapauzowaniu nie wyłącza się nawet podświetlenie. 😜 Na podstawie E840 - dopiero po zatrzymaniu przyciskiem Start/Stop można wyłączyć (całkowicie) ekran. W Garminie podświetlenie wyłącza się jak najbardziej. Można to oczywiście wyłączyć, ale i ustawić długość tego podświetlenia. Ja mam ustawione na 30 sekund. Dotknięcie ekranu powoduje, że Garmin (Edge Explore 2) wybudza żarówki 💡😎. Poza tym działa również automatyczne "Autouśpienie" i jeśli to włączymy w systemie, to po 5 minutach bezczynności, Garmin przechodzi w tryb "snu głębokiego", wyłączając obciążające baterię funkcje, z GPS włącznie 😉. Myślę, że @pecio potwierdzi. Żeby nie było off-topu, to w Geoid też jest funkcja "Automatyczne wyłączanie ekranu". Ustawia się to z poziomu aplikacji. Nie włączałem tego, więc tylko podejrzewam, że działa podobnie do Garmina. Edytowane 19 Kwietnia przez Marinbiker Cytuj
pecio Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Przywołany do tablicy przez @Marinbiker potwierdzam jego "teorię" 😁 W Garminie możemy dać tryb podświetlania czasowy czyli dokładnie 15 ,30 sekund , 1 ,2 minuty. Aktywowany tapnięciem w ekran / guzikami / pilotem. Możemy dać tryb stale włączony i tu są dwie opcje - stały na zdefiniowanym poziomie lub dopasowana jasność do otoczenia. Resztę kwestii opisał dokładnie mój przedmówca. Możemy też śmigać jak jest fajne słonko bez podświetlania - doskonała widoczność ( czym lepsze słonko tym lepiej ekran widać ). Edytowane 19 Kwietnia przez pecio 1 Cytuj
fil29 Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia Jest możliwość podłączenia czujnika tętna z zegarka konkretnie Amazfit t-rex 3? Cytuj
smw44199 Napisano Niedziela o 09:47 Napisano Niedziela o 09:47 Jeżeli wspiera ANT+ nie powinno być najmniejszego problemu. Cytuj
the_woocash Napisano Poniedziałek o 19:31 Napisano Poniedziałek o 19:31 Ktoś kojarzy co w tym liczniku oznacza kolor łuku (zielony/żółty/czerwony) dookoła bieżącej prędkości? Cytuj
smw44199 Napisano Poniedziałek o 21:02 Napisano Poniedziałek o 21:02 To nie było związane ze średnią prędkością? Powyżej/poniżej średniej? 1 Cytuj
chudzinki Napisano Wtorek o 08:27 Napisano Wtorek o 08:27 12 godzin temu, the_woocash napisał: Ktoś kojarzy co w tym liczniku oznacza kolor łuku (zielony/żółty/czerwony) dookoła bieżącej prędkości? Pewnie to tylko efekt wizualny jak w Magene. 1 Cytuj
fil29 Napisano Wtorek o 13:55 Napisano Wtorek o 13:55 Troszkę za ciemny ekran. Nawigowanie z lekkim opóźnieniem. Irytująca autopauza. Za tą cenę.... bajka 🙂 Cytuj
Marinbiker Napisano Wtorek o 17:18 Napisano Wtorek o 17:18 W dniu 19.04.2025 o 20:09, fil29 napisał: Jest możliwość podłączenia czujnika tętna z zegarka konkretnie Amazfit t-rex 3? Jeśli zegarek ma opcję transmisji tętna do urządzenia zewnętrznego, to marka nie ma znaczenia. Geoid potraktuje go jako czujnik i połączy się bez problemu czy to po ANT+, czy BT. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi