Chrizzy Napisano 18 Października 2023 Napisano 18 Października 2023 (edytowane) Witam, jak w tytule. Szukam roweru na kilku-dziesięcio kilometrowe trasy. Wiem, że budżet dla tej kategorii zostawia sporo do życzenia, ale widziałem że mogę w tym przedziale kupić np. Kross Esker 2 (lub 1) albo Serious Gravix One. Zależy mi na fakturze więc kupno od prywatnego sprzedawcy odpada. Z góry dzięki za pomoc, pozdrowienia edit: mam około 188cm wzrostu a na wadze około 100 kg. Edytowane 18 Października 2023 przez Chrizzy Cytuj
Mihau_ Napisano 18 Października 2023 Napisano 18 Października 2023 Nic lepszego niż esker 2.0 MS nie kupisz Cytuj
keltu Napisano 8 Listopada 2023 Napisano 8 Listopada 2023 (edytowane) Jeśli jeszcze szukasz to lekko ponad budżet https://www.pepper.pl/promocje/lapierre-crosshill-20-742701 Edit: już chyba po ptakach Edytowane 8 Listopada 2023 przez keltu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi