Skocz do zawartości

[szosa] Pierwsza szosa

Pawel642

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

Żadna...moim zdaniem. Triban to namiastka szosy na przedpotopowym osprzęcie-miało być tanio i jest, ale jako śmigacz do miasta , którego nie żal jest oki. Natomiast zamiast krossa wolałbym w tej cenie poszukać jakiejś przyzwoitej używki na jakimś lepszym osprzęcie (sora/tiagra). Różnica taka, że ten Kross to już szosa na bardzo podstawowym osprzęcie. Pytanie jaki budżet bo trochę dwa nieco inne sprzętu wrzuciłeś.

Napisano

Ten Kross też nieźle wprowadza ludzi w błąd, bo najpierw w opisie piszą, że jest ona na GRX-ie:

Screenshot_2023-05-19-10-41-34-137-edit_com.android.chrome.thumb.jpg.dcc4e771ff38618792e3f2de663cd61a.jpg

a chwilę później, w specyfikacji, że jednak jakichś no-name pod ich autorską nazwą:

Screenshot_2023-05-19-10-44-17-124-edit_com.android.chrome.thumb.jpg.97329328f7adc4226f54be2204cc719d.jpg

Napisano

Ostatecznie kupiłem gravel kross esker 2.0 za 3000zł. na razie jestem bardzo zadowolony, a wy myślicie że dobry wybór?

Napisano
14 godzin temu, Pawel642 napisał:

Ostatecznie kupiłem gravel kross esker 2.0 za 3000zł. na razie jestem bardzo zadowolony, a wy myślicie że dobry wybór?

Idiotyczny. Nie dość że grawel, to jeszcze z krossa. Gorzej to głosowanie na na <aktualna partia polityczna przy władzy >.

Tak serio - rower jak rower. Zajeździć, kupić nowy.

Napisano
15 godzin temu, Pawel642 napisał:

A jakie to ma znaczenie jak już kupiłeś. 

Napisano
15 godzin temu, Pawel642 napisał:

A jakie znaczenie ma to co myślimy ? Kupiłeś, to teraz będziesz musiał jeżdzić tym klamorem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...